Muž, který spadl na Zemi: Trailer představuje pokračování kultovního filmu

Muž, který spadl na Zemi: Trailer představuje pokračování kultovního filmu | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit další 3 obrázky
Po Davidu Bowiem přichází na Zemi Chiwetel Ejiofor, aby v seriálu šířil varování před destrukcí planety.

Muž, který spadl na Zemi je původem román z roku 1963 od Waltera Tevise. Následoval dnes již kultovní stejnojmenný snímek z roku 1976, kde David Bowie ztvárnil mimozemského návštěvníka, Thomase Jeroma Newtona, jenž přichází na naši planetu, aby tu našel způsob, jak zachránit svou vlastní. Na meditativní snímek po letech navazuje volné pokračování.

 

To se opět jmenuje zkrátka Muž, který spadl na Zemi. Vychází z původního románu, z filmu s Bowiem i z aktuální společenské situace v naší civilizaci. Tentokrát se nedočkáme celovečeráku, ale rovnou seriálu, který vzniká primárně pro americkou stanici Showtime (její nabídku by od letošního roku měla v Evropě nabízet nová streamovací služba SkyShowtime).

V seriálu na Zemi přistává nový mimozemský protagonista Faraday (Chiwetel Ejiofor). Na planetu přichází ve zlomovém bodě vývoje lidské populace. Musí se popasovat se svojí vlastní minulostí, aby rozhodl o naší budoucnosti. Druhou ústřední postavou je Justin Falls (Naomie Harris), brilantní vědkyně a inženýrka, kterou život dotlačil do složité situace, kdy dělá nekvalifikovanou práci, topí se v dluzích a má pocit, že zklamává svého syna. Přesto to bude právě ona, kdo může zachránit oba dva světy.

Dále hrají Jimmi Simpson, Rob Delaney nebo Bill Nighy jako zestárlý Thomas Jerome Newton. Autory seriálu jsou Alex Kurtzman a Jenny Lumet. Seriál začne vysílání 24. března 2022.

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu