Upřímný trailer si střílí z The Book of Boba Fett

Upřímný trailer si střílí z The Book of Boba Fett | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 4 obrázky
Známí humorističtí kritici si ve svém posledním videu střílejí z Boby Fetta.

Nejnovější Star Wars seriál The Book of Boba Fett měl sice skvělou sledovanost, ale kvalitativně dost pokulhával. Vrátil se starý známý nešvar Hvězdných válek, kdy se namísto vyprávění nových příběhů často uchylují k doplňování banálních detailů k již známým postavám a situacím. Samotný Boba Fett byl na vkus jeho skalních fanoušků celkem nemehlo. Namísto nebezpečného zabijáka jsme v boji dostali nešiku, kterému každou chvilku někdo musí zachraňovat zadek.

A dobře se Boba nezapsal ani jako stratég a lídr. Většina jeho plánů selhala, řada lidí (bytostí) se kterými se rozhodl uzavřít spojenectví, to těžce odskákala. Na planetě Tatooine pod jeho dohledem došlo ke genocidě tuskenského kmene i k rozvrácení značné části města Mos Espa. V obou případech celkem zbytečně, jen proto, aby si Fett mohl hrát na velkého šéfa.

Stížnosti se vršily také na práci s vedlejšími postavami, ať už se divákům nelíbilo, jak málo prostoru dostává Fennec Shand nebo jak směšně působí vesmírný gang motorkářů, co s Bobou začal spolupracovat. Mladý Luke Skywalker už nevypadá tak mrtvolně, jako v seriálu The Mandalorian, ale zařazení jeho digitální verze pořád nepůsobí jako šťastné rozhodnutí. A ačkoliv byli fanoušci rádi za návrat Manda a Baby Yody, tak bylo zvláštní, když třetina The Book of Boba Fett vůbec neobsahovala ústřední postavu. A tak by se dalo pokračovat...

Všechny tyhle nešvary i mnoho dalších svou tradičně vtipnou formou vypichují Upřímné trailery:

Foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu