God of War: Chystá se seriálová krvavá vzpoura proti bohům

God of War: Chystá se seriálová krvavá vzpoura proti bohům | Fandíme seriálům
Sony Interactive Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Populární herní série se dočká velkého seriálového zpracování.

Společnost Amazon Prime Video má kapsy bezedné a po Pánovi prstenů, Falloutu, Blade Runnerovi 99 nebo Mass Efectu se chystá také seriálové zpracování populární videoherní série God of War. Ta už od roku 2005 nechává hráče vstupovat do bot sparťanského válečníka Kratose, jenž se mstí zrádným bohům (nejprve antickým, později se postaví také těm skandinávským).

Seriál připraví Mark Fergus a Hawk Ostby, tvůrci seriálu Expanze, společně s Rafem Judkinsem, autorem seriálu Kolo času. Ani zástupci Amazonu ani Sony Playstation zatím nechtěli o projektu prozradit nic bližšího.

Herní série vychází od roku 2005. Jen hlavní linie dosud nabídla pět titulů. Šestý je v přípravě a vedle toho vyšla řada doplňkových her. Série začíná v mytologické verzi starověkého Řecka, kde bůh války Ares podvodem přiměje sparťanského válečníka Kratose k vraždě vlastní rodiny. To Kratose vysílá na cestu pomsty, která je lemovaná nestvůrami, titány a bohy. Vše směřuje ke Kratosově převzetí Areova místa a k válce s olympskými bohy. Poslední velký díl série přeskakuje z řecké mytologie k severské. Kratos tentokrát namísto pomsty směřuje k vykoupení, což jej nevyhnutelně vede ke konfliktu se skandinávskými božstvy. Druhou hlavní postavou se v tu chvíli stává také jeho syn Atreus, s nímž se snaží napravit rozbitý vztah.

V tuhle chvíli nevíme, zda se seriál chce inspirovat řeckou ságou, tou severskou, popřípadě oběma.

Foto je ilustrační - videoherní předloha

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

FckWokeWest | 10.03.2022 12:13
Dalsi woke srajda? Mame se pripravit na Kratose, co vlastne byl zenou a misto popelave a cervene kuze bude cerno zeleny? Misto pomsty proti bohum bude resit romanky se zastupci vsech 100 pohlavi?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu