Muž, který spadl na Zemi: Sci-fi plná optimismu se blíží

Muž, který spadl na Zemi: Sci-fi plná optimismu se blíží | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit další 2 obrázky
Nový seriál navazuje na původní film s Davidem Bowiem. Je tu finální trailer.

24. dubna má premiéru Muž, který spadl na Zemi (The Man Who Fell to Earth), nový sci-fi seriál, co navazuje na stejnojmenný snímek z roku 1976 s Davidem Bowiem v hlavní roli. Čerstvá upoutávka chystanou novinku prezentuje jako rozmáchlý příběh plný optimismu a emocí, kde lidské osudy budou hrát minimálně stejně důležitou roli, jako všechny futuristické a neuvěřitelné aspekty, co vyprávění nabídne. Původnímu snímku občas někteří diváci vyčítají, že byl možná až příliš zahloubaný, tady se snad tvůrcům soudobé publikum podaří navnadit optimální kombinací hloubání, spektáklu a emocí.

V seriálu na Zemi přistává nový mimozemský protagonista Faraday (Chiwetel Ejiofor). Na planetu přichází ve zlomovém bodě vývoje lidské populace. Musí se popasovat se svojí vlastní minulostí, aby rozhodl o naší budoucnosti. Druhou ústřední postavou je Justin Falls (Naomie Harris), brilantní vědkyně a inženýrka, kterou život dotlačil do složité situace, kdy dělá nekvalifikovanou práci, topí se v dluzích a má pocit, že zklamává svého syna. Přesto to bude právě ona, kdo může zachránit oba dva světy.

Dále hrají Jimmi Simpson, Rob Delaney nebo Bill Nighy jako zestárlý Thomas Jerome Newton (protagonista původního filmu). Autory seriálu jsou Alex Kurtzman a Jenny Lumet. Seriál vzniká primárně pro americkou stanici Showtime (její nabídku by od letošního roku měla v Evropě nabízet nová streamovací služba SkyShowtime).

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu