Tulsa King: První teaser nové gangsterky se Stallonem v hlavní roli

Tulsa King: První teaser nové gangsterky se Stallonem v hlavní roli | Fandíme seriálům
Paramount
Sylvester Stallone už možná není Rambo, ale na „dona Corleona“ pořád stačí.

Sylvestru Stalloneovi táhne na 76 let. Přesto se stále statečně vrhá do rolí akčních hrdinů, kteří dovedou likvidovat své oponenty ve fyzicky náročných šarvátkách. Vždycky už to nemusí působit úplně uvěřitelně, takže potěší, že v seriálu Tulsa King zkouší Sly něco trošku jiného.

Chystanou gangsterku představuje první teaser, který se nijak nesnaží zakrýt fakt, že už Stalloneovi není dvacet. Přesto v něm pořád dřímá potřebné sebevědomí a odhodlání k tomu, aby působil stále nebezpečně. A když potřebuje někomu čas od času jednu vrazit, tak to není problém. Zatím teaser o mnoho víc neprozrazuje, ale schválně nasajte atmosféru:

Sylvester Stallone v seriálu hraje italského mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho z New Yorku. V životě se krom zločinu nevěnoval ničemu jinému. 25 let strávil ve vězení, když na něj spadla vina za zločiny jeho šéfů. Nikoho neprásknul, odseděl si svoje a teď je venku. Ocitá se v oklahomské Tulse, což je v porovnání s New Yorkem maloměsto, na jaké není zvyklý. Maloměsto moderní a přímé. V tomhle nezvyklém prostředí se snaží postavit na nohy. Šéfové po něm chtějí, aby zase začal vydělávat. Začne dávat dohromady nový místní gang a zábava může začít. Dwightova cesta k moci má být v rámci žánru skutečně netradiční tak snad příznivci gangsterek či Stallonea budou mít na co koukat. Produkuje Taylor Sheridan, scénář spolu s ním napsal Terence Winter. Premiéra je stanovená na 13. listopadu.

Podklady a foto: Paramount+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu