House Of Hammer: Dokumentární série mapuje chování násilnického herce

House Of Hammer: Dokumentární série mapuje chování násilnického herce | Fandíme seriálům
discovery+
Armie Hammer byl obviněný z celé řady násilný činů, manipulace a nucení žen k ukájení jeho sexuálních úchylek. Je to jen vrcholek ledovce.

Armie Hammer byl klasickým hollywoodským zlatým hochem. Už jenom vzhledem splňoval mainstreamové ideály krásy západní civilizace. Jeho filmové výkony byly chválené a otevíraly mu dveře k uměleckým i velkofilmovým rolím. Jeho kariéru startovala Sociální síť, pak přišly akční fantasy Sněhurka, drahý western Osamělý lovec, špionážní Krycí jméno U.N.C.L.E., nebo artový hit Dej mi své jméno. Začátkem roku 2021 Hammerova kariéra skončila.

Tehdy jej několik žen obvinilo, že zneužíval svoje atypické sexuální preference jako zástěrku manipulace, donucování a napadení. Jedna bývalá partnerka jej rovnou obvinila ze znásilnění, což začala vyšetřovat policie. Hammerovi zástupci vše popřeli, ale jeho filmová kariéra skončila, nebo přinejmenším byla zásadně pozastavena. Přišel o své zastoupení a role v chystaných projektech. Dle dostupných informací se momentálně živí jako realitní makléř.

Služba Discovery+ připravuje dokumentární sérii House of Hammer, která slibuje divákům přiblížit nejen chování Armieho Hammera, ale také generací jeho předků. V sérii vypovídají Hammerovy oběti, oběti jeho příbuzných, případně hercova teta Casey Hammer. Archivní materiály i přímá svědectví mají ukázat, jak pět generací mužů z rodiny Hammerových zneužívalo své bohatství a moc k tomu, aby si mohli dělat co chtějí a následně to ututlat. Tématy jsou zhýralost, zrada, zneužívání, závislosti a korupce. Armie a jeho údajné kanibalské choutky či znásilňování mají být pouze špičkou ledovce.

Sérii připravili Elli Hakami a Julian P. Hobbs, premiéra proběhne 2. září.

Podklady a foto: discovery+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu