Pennyworth: Seriál mění název a láká teaserem na 3. řadu

Pennyworth: Seriál mění název a láká teaserem na 3. řadu | Fandíme seriálům
HBO Max
Batmanův komorník si vyhlédl termín návratu svého seriálu.

Pennyworth je příkladnou ilustrací toho, jak je Hollywood posedlý známými značkami a ždímáním dojné krávy. Jedině tak lze vysvětlit seriál o mládí Alfreda Pennywortha, Batmanova komorníka. Spolu s přicházející třetí řadou se ve Warneru rozhodli v otázce dojení ještě trochu přidat a seriál přejmenovali. Nově bude nazvaný Pennyworth: The Origin of Batman's Butler. Tedy Pennyworth: Původ (Zrod) Batmanova komorníka.

Těžko říct, zda nový název k sérii dokáže přitáhnout nějaké zázračné množství nových diváků, nicméně dosavadní příznivce Alfredova příběhu potěší alespoň nový teaser, který na novou sérii láká pár čerstvými záběry.

Alfred je bývalý člen jednotek SAS, který si v 60. letech otevře v Londýně bezpečnostní firmu a spolupracuje s miliardářem Thomasem Waynem a jeho manželkou Marthou. Třetí řada začíná pět let po té předchozí. Skončila občanská válka, kulturní revoluce změnila svět a začala nová éra superhrdinů a super padouchů.

V hlavních rolích vystupují Jack Bannon, Ben Aldridge, Emma Paetz, Paloma Faith, Ryan Fletcher, Dorothy Atkinson, Ramon Tikaram, Harriet Slater a Simon Manyonda. Autorem seriálu je Bruno Heller. Třetí řada začíná letos v říjnu na HBO Max.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu