The Ark: Nový sci-fi seriál od tvůrců Hvězdné brány v prvním teaseru

The Ark: Nový sci-fi seriál od tvůrců Hvězdné brány v prvním teaseru | Fandíme seriálům
SyFy
Zobrazit dalších 6 obrázků
Koukněte se na vůbec první záběry a fotky z nové sci-fi o obří lodi plující nebezpečným vesmírem.

Během příštího roku bude uvedený nový sci-fi seriál The Ark. Ten je lákadlem pro fanoušky vesmírných sci-fi a také pro fanoušky Hvězdné brány, protože jej právě tvůrci Hvězdné brány připravují. Showrunnery jsou společně Dean Devlin a Jonathan Glassner. Devlin je scenárista původní filmové Hvězdné brány, Glassner je autorem seriálového zpracování (konkrétně seriálu Stargate SG-1).

Seriál The Ark pojednává o vesmírné lodi, která má osidlovat cizí světy, ale po nehodě její pasažéři mají co dělat, aby zachránili své vlastní životy. Natáčení novinky začalo letos v Bělehradě a premiéra je naplánována na příští rok. Konkrétně na únor. Novinku si objednala kanadská stanice SyFy, ale můžeme počítat s tím, že takhle zajímavý titul nakoupí poskytovatelé obsahu po celém světě.

Čerstvě byl zveřejněný první teaser, který má zatím jen pár sekund a ukazuje nám rychlý sled záběrů z vesmírné archy. Souběžně byly zveřejněny také fotografie, které nám ukazují, jak bude nová série vizuálně zpracovaná. A nevypadá vůbec špatně, co říkáte?

Série se odehrává 100 let v budoucnosti, kdy pro přežití lidské rasy začala být nezbytná kolonizace cizích planet. Vůbec první kolonizační misi lodi Ark One (Archa 1) stihne katastrofická událost, v jejímž důsledku je loď silně poškozena a o život přijde mnoho členů posádky. Do cíle zbývá ještě rok letu, avšak životně důležité zásoby se tenčí a loď přišla o své velitele. Zbývajícím členům posádky nezbývá nic jiného, než napnout všechny síly a pokusit se přežít.

Foto: SyFy

Zdroj: SyFy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu