Paradise Lost: Nový seriál ze světa Wonder Woman má připomínat Hru o trůny

Paradise Lost: Nový seriál ze světa Wonder Woman má připomínat Hru o trůny | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Další film s Wonder Woman je v nedohlednu, ale na její ostrov se znovu vrátíme.

Seriálová nabídka nového provázaného DC Univerza přinese pokračování Peacemakera, animovanou monster divočinu, detektivku ve stylu Temného případu a také pseudohistorické politické drama ve stylu Hry o trůny.

Právě jako spleť pletich ve fantaskním světě je popisován chystaný seriál Paradise Lost (Ztracený ráj). Ten je zasazený na Themiscyru, tedy na ostrov, kde sídlí Amazonky a odkud pochází Diana (Wonder Woman). Šéfové DC Studios James Gunn a Peter Safran během velké prezentace DC novinek o Paradise Lost řekli, že jde o drama zaměřené na politické intriky, které se ve výhradně ženské společnosti odehrávají.

Máme odhalit původ zcela ženské společnosti, stejně jako krásné i ošklivé pravdy, které se ukrývají v pozadí. Uvidíme, jaký vliv mají jednotliví hráči (hráčky) na celou společnost. Děj série se odehrává před tím, než se Diana narodila a Wonder Woman do série žádným způsobem figurovat.

Phil Jimenz a George Pérez napsali v roce 2001 komiksovou řadu Paradise Island Lost, v níž na ostrově Amazonek došlo k občanské válce, avšak není zřejmé, zda si z komiksu seriál bude brát jakoukoliv inspiraci, anebo jde pouze o náhodnou podobnost názvů.

Paradise Lost je každopádně pro tuto chvíli jediný titul spojený s Wonder Woman, který je oficiálně oznámený a v přípravě. Třetí film trilogie s Gal Gadot v hlavní roli byl před časem zrušený, ačkoliv Gunn se Safranem momentálně avizují, že Gadot je jednou z hereček, která se může do budoucna do filmového DC Univerza vrátit. Před změnou vedení ve studiu Warner Bros. režisérka Patty Jenkins spolu se scenáristou a producentem Geoffem Johnsem připravili námět pro celovečerní film, který se měl věnovat právě světu Amazonek, avšak v tuto chvíli se nezdá, že by nový projekt měl s námětem Patty nějak souviset.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Wonder Woman

Zdroje: Variety, The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu