Silo: Ponořte se s novým trailerem hlouběji do dystopického bunkru

Silo: Ponořte se s novým trailerem hlouběji do dystopického bunkru | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 12 obrázků
Apple TV+ láká na nový sci-fi seriál natočený na motivy populární knižní série.

Po opatrném prvním traileru se seriál Silo pochlubil už druhým, který má výraznější švih. S trikovými scénami se buď pracuje rafinovanějším způsobem, nebo se je od minule podařilo dotáhnout k vyšší propracovanosti. A také sestříhání nové upoutávky má větší šťávu. Video působí osudověji a víc graduje.

Jako základní cíl si i nový trailer bere seznámit nás s podzemním světem futuristického krytu, kde se lidské společenství skrývá nespecifikovanou dobu před nespecifikovanou katastrofou. Je patrné, že lidé jsou v podzemí už dost let (desetiletí...století) na to, aby minulost byla mlhavá a vládci celého Sila mohli bez odporu nutit obyvatelstvo k doslovnému následování arbitrárních pravidel. „Podzemšťny“ drží na uzdě strach z toho, že povrch je údajně smrtící. A pak ještě strach z pořádkových sil, které neváhají tvrdě zakročit proti komukoliv, kdo by se odvážil svatou pravdu zpochybňovat. Jak to v podobných příbězích bývá, hlavní hrdinka (Rebecca Ferguson) touží odhalit pravdu za jakoukoliv cenu.

V toxické dystopické budoucnosti přežívá lidská komunita v obřím, několik set pater hlubokém silu. Všichni dodržují striktní pravidla, o nichž se domnívají, že je mají chránit. V hlavních rolích vystupují Rebecca Ferguson, Tim Robbins, Rashida Jones, David Oyelowo, Common, Harriet Walter, Avi Nash, Chinaza Uche a Iain Glen. Showrunnerem je Graham Yost, jedním z producentů je Hugh Howey, autor knižní předlohy. Režírují Morten Tyldum a David Semel. Apple TV+ novinku uvádí od 5. května. Dole pod trailerem najdete první fotografie.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu