Ahsoka: Nový Star Wars seriál je v prvním traileru plný světelných mečů

Ahsoka: Nový Star Wars seriál je v prvním traileru plný světelných mečů | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si upoutávku nové série Hvězdných válek, kde vrací řada známých postav, včetně ikonického velkoadmirála Thrawna.

Lucasfilm na akci Star Wars Celebration představil své tři chystané nové celovečerní filmy, ale také zveřejnil první trailer pro seriál Ahsoka, který souběžně oficiálně zveřejnil online. Série se zaměřuje na extrémně populární bývalou rytířku Jedi, jež byla fanouškům představena v animovaných filmech a před časem se do jejích hrané podoby v seriálu Mandalorian vtělila Rosario Dawson.

První upoutávka je střihová, zaměřuje se především na celkový dojem. Série se bude hodně soustředit na uživatele Síly a šermířské souboje. Rudé meče jasně signalizují, že potkáme i bojovníky z temné strany. Ačkoliv jsme hranou verzi Ahsoky poprvé potkali v Mandalorianovi, je patrné, že její vlastní seriál navazuje především na starší dobrodružství z animovaných seriálů Povstalci a Klonové války. Pro diváky, kteří je nikdy neviděli, je tu alespoň hromada akce a scenérií z předaleké Galaxie.

Krom hlavní hrdinky v upoutávce vystupují také její staří známí: Mary Elizabeth Winstead jako Hera Syndulla, Natasha Liu Bordizzo jako Sabine, Eman Esfandi jako Ezra Bridger a Genevieve O’Reilly jako Mon Mothma. Ray Stevenson a Ivanna Sakhno se představují jako dva noví antagonisté, kdy u Stevensona víme, že se jeho charakter jmenuje Baylan.

Řadu fanoušků ale potěšil také první pohled na hranou verzi velkoadmirála Thrawna. Zatím jsme viděli jen jeho zátylek a dosud nebylo oficiálně potvrzeno, kdo postavu hraje. Nicméně jde o jednoho z nejoblíbenějších záporáků Star Wars. Původně vznikl pro rozšiřující knížky Timothyho Zahna, ke kterým nenápadně odkazuje i pronesená poznámka o „Dědici Impéria“. Po tom, co Star Wars koupil Disney, už nadále Zahnovy knihy nebyly považovány za kánon, nicméně filmař Dave Filoni zasadil oblíbenou postavu do animovaných Star Wars Povstalců a Thrawna tak do kánonu předaleké Galaxie vrátil.

Hlavním tématem série má být hledání ztraceného Ezry, ale rozkrývat se začne také širší příběh, který zřejmě povede až k chystanému Filoniho celovečernímu filmu, kde vyvrcholí všechny jeho dosavadní Star Wars příběhy. V upoutávce se objevuje také „Svět mezi světy“, mystické místo z animovaných seriálů, které by mohlo v nové sérii hodně zamíchat situací. Také to vypadá, že by seriál nemusel být vyprávěný zcela lineárně – mohli bychom se podívat i do minulost. A pozor, Rosario Dawson prozradila, že pokud seriál bude úspěšný, může vzniknout druhá řada.

Seriál dorazí v srpnu. Dole v galerii můžete vidět plakát a fotky.

Ahsoka Tano patří mezi nejoblíbenější Star Wars postavy. Vystupovala v animovaných seriálech Klonové války, Povstalci a mihla se v Silách osudu. Byla padawankou Anakina Skywalkera, od řádu Jediů se však později dobrovolně oddělila, když se zcela nedokázala ztotožnit s jeho směřováním. Své hrané podoby se poprvé dočkala ve druhé sérii Mandaloriana. Svou tvář jí propůjčila Rosario Dawson. Podle nepotvrzených zvěstí je Ashoka Tano na lovu zlého velkoadmirála Thrawna s nadějí, že díky němu najde ztraceného Ezru Bridgera, mladého Jedie, který zmizel s Thrawnem před mnoha lety. Krom Dawson v minisérii vystupují Hayden Christensen jako Anakin Skywalker, Natasha Liu Bordizzo jako Sabine Wren, Eman Esfandi jako Ezra Bridger a Mary Elizabeth Winstead a Ray Stevenson v nespecifikovaných rolích. Autory seriálu jsou Jon Favreau a Dave Filoni.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Rodann | 08.04.2023 00:41
AMA
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu