American Horror Story: Teaser trailer pro novou sérii s Kim Kardashian

American Horror Story: Teaser trailer pro novou sérii s Kim Kardashian | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit další 2 obrázky
Snad vůbec poprvé u strašidelné série dopředu máme jistou představu, o čem bude nová řada.

Jedním z trademarků hororové antologie American Horror Story je, že před premiérou pořádně nevíme, o čem příští řada bude a můžeme pouze usuzovat, na základě propagační kampaně plné symbolů. Tentokrát to je i není stejné. Dvanáctá řada, pojmenovaná American Horror Story: Delicate, oficiálně dopředu neprozradila skoro nic a první teaser trailer neodhaluje nic o zápletce, jen je plný symboliky.

Zároveň ale ta symbolika spoustě diváků připomíná horory ala Rosemary má děťátko a je známo, že nová série vychází z románu Delicate Condition od Danielle Valentine. Kniha vypráví příběh herečky, jíž se kdosi potají snaží zabránit v otěhotnění. Čerpání z předlohy přitom není pro „AHS“ jedinou novinkou. Delicate je také první sérií, kterou jako showrunner nepřipravuje původní autor Ryan Murphy, ale Halley Feiffer. Ta v minulosti pracovala na seriálech Mozart v džungli, K smíchu či American Crime Story.

Pro sérii bylo vždy důležité obsazení. Z předchozích řad se vrací Emma Roberts, jež v různých rolích vystupovala v předchozích pěti sezonách. Diváci poznají také Zachrayho Quinta, Denise O'Harea a Billie Lourd, kteří se mají také vrátit, Nově je doplňují Matt Czuchry, Cara Delevingne, Annabelle Dexter-Jones, Michaela Jaé Rodriguez, Odessa A'zion a především Kim Kardashian, jež je pro show prezentována jako její nové velké lákadlo. Bude to pro ni jedna z prvních větších rolí.

Zatím vůbec není zřejmé, kdy nová řada bude uvedena, protože dle dostupných informací to nevypadá, že natáčení nepodařilo dokončit před začátkem letní herecké stávky. Pod teaserem najdete první obrázky.

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu