Zemřel Angus Cloud z Euforie, bylo mu jen 25 let

Zemřel Angus Cloud z Euforie, bylo mu jen 25 let | Fandíme seriálům
HBO
Mladému herci se podle dostupných informací zřejmě nepovedlo přestát duševní potíže.

Nešťastná tragédie ukončila život teprve pětadvacetiletého herce Anguse Clouda. Zemřel v domě svojí rodiny v americkém Oaklandu, 31. července. Jeho matka zavolala záchranné složky, avšak když dorazily na místo, Angus už byl mrtvý. Rodina ve smutečním oznámení uvedla, že Angus bojoval s duševními potížemi a apelovala na všechny lidi, kteří se trápí, aby se snažili pamatovat na to, že na své problémy nejsou sami a mohou požádat okolí o pomoc. Zhruba týden před Angusem zemřel jeho otec a dle neoficiálních informací to mladý herec nesl velmi těžce. Už se objevily spekulace, podle nich zemřel na následky předávkování.

Angus má irské kořeny, narodil se v Oaklandu, v roce 1998. Docházel na Oakland School for the Arts, kde byl spolužákem Zenday, s níž později vystupoval v seriálu Euforia. Právě role drogového dealera Feze byla jeho prvotinou a zároveň rovnou průlomem. V seriálu vystupoval v jeho prvních dvou sériích, v letech 2019 a 2022.

Díky Euforii následovaly další herecké příležitosti. V roce 2021 vystupoval ve filmu North Hollywood s Vincem Vaughnem a posmrtně bude k vidění v několika dalších snímcích. Největší z nich bude pokračování velkofilmu Godzilla vs. Kong, ale natočil třeba také Freaky Tales s Pedrem Pascalem nebo The Line s Johnem Malkovichem.

Upřímnou soustrast pozůstalým a čest jeho památce.

Foto: Angus Cloud v Euforii

Zdroje: Deadline, TMZ

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu