Big Brother je zpátky v Česku, právě začíná

Big Brother je zpátky v Česku, právě začíná | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 19 obrázků
Už za pár hodin Nova zavře do kamerami sledovaného domu „dobrovolné vězně“, kteří se pokusí získat diváckou přízeň a několikamilionovou výhru.

Pokud jde o reliaty-show, Nova (Markíza a Voyo) je v ráži. Love Island čerstvě ukončil svou třetí a zatím nejlépe zpracovanou řadu. Ta skončila 30. října. Dostali jsme dva týdny prázdnin a teď prožívání cizích osudů může pokračovat. Do Česka se po osmnácti letech vrací Big Brother. Naši diváci formát dobře znají, také díky obdobným VyVoleným, kteří se u nás celkem chytli. Nicméně, co můžeme čekat od letošní verze Velkého bratra?

Show se odehrává v uzavřeném domě, osazeném celkem 58 kamerami. Některé jsou přímo v obytném prostoru, jiné za polopropustnými zrcadly, skrze která štáb soutěžící pozoruje. Zatím to podle stránek Novy vypadá, že se do domu nastěhuje celkem 16 soutěžících. Ty budeme sledovat při vzájemném soužití a při různých výzvách, které pro ně má štáb nachystané. V těch mohou obyvatelé domu vyhrát kredity, za něž si mohou nakupovat. Přinejmenším potraviny, možná i něco dalšího.

Soutěžící budou usilovat také o pozici „pána domu“, která s sebou přináší určité výhody. Jmenovitě vlastní ložnici, což je jedno z mála míst, kde si obyvatelé domu užijí relativní soukromí. Jinak na ně čeká společná ložnice, společná koupelna a jediný společný záchod. Vedle toho je v domě ještě obývák s televizí (pro sledování různých instrukcí apod.), kuchyň, malý venkovní dvůr, vyhřívaný bazén a tělocvična. Vše doplňuje „zpovědnice“, zvukotěsná místnost, kam chodí hráči mluvit se štábem. Kdokoliv může dům kdykoliv opustit, ale jakmile vyjde ze dveří, hra pro něj nebo pro ni nenávratně končí.

Cílem je vydržet v domě po dobu celkem 9 týdnů a dojít až do finále, kde absolutní vítěz nakonec získá výhru v hodnotě 2,5 milionů korun (nebo ekvivalentně 100 tisíc euro). Soutěžící jsou průběžně vyřazováni ze hry diváckým hlasováním, které bude probíhat skrz oficiální aplikaci.

Vysílání začíná už zítra, 13. listopadu na českém i slovenském Voyu. V televizním vysílání poběží jednotlivé epizody vždy s jednodenním zpožděním. První epizoda poběží 14. listopadu na Nově, další už bude uvádět Nova Fun. Slovenské vysílání obstará Markíza. Vysílá se vždy ve večerních hodinách, sedm dní v týdnu a to i přes vánoční svátky. Každý den uvidíme sestřih toho, co se přihodilo v předchozím dni. V sobotu pak přichází na řadu přímý přenos, během něhož dojde k odchodu diváky vyřazených soutěžících.

Moderuje Míra Hejda, manžel Zorky Hejdové, moderátorky Love Islandu. Identita soutěžících zatím nebyla oficiálně odhalena, nicméně magazín Extra píše, že by mezi nimi měli figurovat fitness trenér známých osobností František Uvíra a influencerka Kristýna „Kitulle“ Burešová. Očekávat lze mix soutěžících z Česka i Slovenska.

Foto: Nova

Zdroje: Nova, Extra.cz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu