Star Wars: Jak to bude s hraným seriálem

Star Wars: Jak to bude s hraným seriálem | Fandíme seriálům
Šéf televizní stanice ABC nemá zrovna dobré zprávy, ale něco přeci jen vyjednává.

Ještě George Lucas chtěl přivést na světlo světa hraný seriál ze světa Star Wars. Seriál měl podtitul Underworld, měl se odehrávat mezi Epizodou III a IV, být zasazený převážně do podsvětí a pojednávat o bojích o moc, které přišly po pádu Republiky. V seriálu mělo dojít na mladá léta Hana Sola, polidštění Imperátora i další příběhy, poněkud drsnějšího ražení oproti hlavní filmové sérii. Underworld ale nikdy nebyl natočený.

Nejprve se zdál nerealizovatelný čistě z ekonomického hlediska. Seriál by buď nevypadal dobře nebo byl příliš drahý. Doba ale pokročila a seriály jako Hra o trůny, chystaný Westworld nebo třeba marvelovské seriály na Netflixu ukazují, že i za televizní peníze se dá natočit skvěle vypadající show. Jenže pak se pro změnu vyměnil majitel Lucasfilmu a seriál zmizel v propadlišti dějin. Podle nikdy nepotvrzených legend vzniklo dokonce sto scénářů k jednotlivým epizodám. Šéfka Lucasfilmu naposledy před rokem potvrdila, že nějaký materiál k seriálu skutečně vznikl, a že jej interně zkoumají.

Teď byl na hraný seriál tázán šéf stanice ABC (patří Disneymu, stejně jako Lucasfilm) Ben Sherwood. Bohužel, dobré zprávy fanouškům nepřinesl. Hraný seriál je plně v rukou šéfa Disneyho (Alan Horn) a šéfky LucasFilmu (Kathleen Kennedy). Sherwood doufá, že jednou na hraný seriál dojde, ale v nejbližších letech by jej neočekával. Lucasfilm je plně vytížený přípravou filmů. Místo toho se ABC (skrz dětský kanál Disney XD) soustředí na animovaný seriál Star Wars Rebels a jedná s vedením o přípravě dalšího animovaného seriálu. Na závěr přidáváme ještě poslední upoutávku na třetí řadu Star Wars Rebels:

Zdroje: Venture Beat, Slashfilm, THR, Army of The Lost Horizon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu