Crisis in Six Scenes: Allen dostal naprostou tvůrčí svobodu

Crisis in Six Scenes: Allen dostal naprostou tvůrčí svobodu | Fandíme seriálům
Amazon Studios / Lionsgate
Zobrazit dalších 13 obrázků
K tomu slušný rozpočet a svůj milovaný New York jako kulisu. Podmínka byla jediná. Místo filmu natočí minisérii.

Když Wody Allen naposledy stál před kamerou, psal se rok 2013. Když naposledy psal pro seriál, byla 60. léta minulého století. Teď jsme se dočkali obojího najednou. Známému Newyorčanovi se do natáčení příliš nechtělo, ale Amazon tak dlouho zvyšoval rozpočet a tak dlouho sliboval naprostou tvůrčí svobodu, až Woody svolil. Pak s nervozitou a pochybami sobě vlastními v rozhovorech lamentoval nad tím, co to proboha udělal a litoval každé vteřiny od chvíle, kdy se projektu upsal.

Komediální minisérie se jmenuje Crisis in Six Scenes (Krize v šesti obrazech) a je zasazená do turbulentních 60 let minulého století. Válka ve Vietnamu pořád ještě neskončila a středostavovskou rodinu navštíví mladá hipísačka, která všechno obrátí vzhůru nohama. Série si bere na paškál vzdor proti establishmentu, obecně pak snahu o změnu, která koresponduje s tím, že něco nového zkouší sám Allen, když se pustil do seriálu, stejně jako jeho fiktivní hrdina.

Hlavní role se tedy chopil po nějaké době sám Allen, jeho manželku hraje Elaine May, úspěšná komička, která proslula především jako scenáristka (nominace na Oscara za Nebe může počkat a Barvy moci). Nečekanou návštěvnici hraje Miley Cyrus a dále se objevují John Magaro (Orange is the New Black) a Rachel Brosnahan (House of Cards). Šestidílná minisérie bude zveřejněna 30.9. a v přiložených ukázkách můžete vidět, že nás čeká tradiční Woodyho konverzačka.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu