Stephen "Arrow" Amell chce soutěžit v American Ninja Warrior

Stephen "Arrow" Amell chce soutěžit v American Ninja Warrior | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
V Arrowovi nám párkrát ukázal, jak zdolává salmon ladder. Měl by na účast v American Ninja Warriorovi?

Stephen Amell, představitel Olivera Queena ze seriálu Arrow, na svém twitteru prozradil, že by se rád zúčastnil televizní soutěže American Ninja Warrior v roce 2017. Nebyl by první televizní hvězdou, jež se o zdolání trati, kterou za dobu její sedmileté existence dokončili pouze dva závodníci - Isaac Caldiero a Geoff Britten (oba profesionální horolezci), pokusila. Letos své štěstí zkusila kaskadérka Jessie Graff (Supergirl, Agents of S.H.I.E.L.D, X-Men: First Class, Iron Man 2…) a nedařilo se jí vůbec špatně, dokonce se stala první ženou, která kdy překonala první stage národního finále.

American Ninja Warrior vychází z japonského soutěžního pořadu Sasuke. U nás kdysi vysílaného pod názvem Ninja Faktor na stanici Prima COOL. Soutěž samotná je velmi jednoduchá. Jsou čtyři stage, kterými musejí závodníci projít bez sebemenší chyby, ta by znamenala okamžité vyřazení. Všechny tratě jsou extrémně náročné, a tak se běžně stává, že soutěž nikdo nedokončí. O to větší má pak vítězství váhu. Makoto Nagano, Shingo Yamamoto či Toshihiro Takeda se stali celebritami nejen v rodném Japonsku a Makotova legendární stojka na vrcholu stožáru jeho rybářské lodi je dnes již kultovní záležitostí, kterou zná snad opravdu každý televizní divák.

O fyzické připravenosti Stephena Amella není pochyb, pro svou roli Arrowa ve stejnojmenném seriálu si musel projít tréninkovým peklem a bylo by rozhodně zajímavé sledovat, jak by si vedl po boku ostřílených mazáků a profesionálních sportovců, kteří se běžně Amarican Ninja Warrior účastní. Navíc Stephen není žádným nováčkem na poli sportovních pořadů. Loni se totiž zúčastnil wrestlerské show WWE Raw. To, jestli se nakonec představitel Olivera Queena v ANW objeví, je zatím ve hvězdách, ale asi nebudu sám, kdo by to opravdu chtěl vidět.

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu