The Punisher přidá postavu z Daredevila a další nové

The Punisher přidá postavu z Daredevila a další nové | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu se objevila další várka fotek z natáčení.

Natáčení The Punishera pokračuje a už jej dokonce oficiálně potvrdil i sám Marvel, který rovnou odhalil obsazení tří postav. Ve filmu skutečně hraje Ben Barnes, akorát nebude hrát Bobbyho Sainta, ale Billyho Russa, Frankova nejlepšího přítele z dob, kdy sloužil ve zvláštních jednotkách. Vede úspěšnou soukromou armádní organizaci s názvem Anvil. Ebon Moss-Bachrach (Girls) hraje Micra, bývalého analytika NSA, který může být pro Franka Castla a všechny kolem něj opravdu užitečný. Amber Rose Revah (Indian Summer, Son of God) hraje Dinah Madani, důkladně trénovanou agentu Národní bezpečnosti, kterou Punisher pěkně vytáčí.

To ale není všechno. Jak potvrdily fotky z natáčení, V The Punisherovi se objeví také Deborah Ann Woll, tedy Karen Page, kterou velice dobře známe z obou řad Daredevila. V té druhé se s Punisherem (Joe Bernthal) docela sblížila a teď viditelně ve svých vzájemných zpovědích budou pokračovat. Showrunnerem seriálu je Steve Lightfoot, premiéra je naplánována na rok 2017 a o víkendu, kdy The Punisher bude uveden na Comic-Conu v New Yorku, můžeme čekat další novinky.

Zdroje: Marvel, Just Jared

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi | 08.10.2016 19:47
já ale četl že Russo bude sice Jigsaw ale ještě se z něj nestane, zatím bude jen jeho představitel ale nehodu bude mít asi až později
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu