Podfu(c)k: Chystá se seriálová verze s Ronem Weasleym

Podfu(c)k: Chystá se seriálová verze s Ronem Weasleym | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dnes už klasická kriminálka Guye Ritchieho bude žít dál na televizní obrazovce. Máme pro vás fotky.

V dubnu tohoto roku Sony oznámilo, že pro streamovací platformu Crackle vzniká adaptace kultovní krimi komedie Pod(f)uck (Snatch) ze začátku milénia. Desetidílný seriál by se měl na obrazovkách objevit během roku 2017 a nově víme, že jednu z hlavních rolí by si měl střihnout i Rupert Grint, známý především jako Ron Wealey z Harryho Pottera.

Naštěstí se nebude jednat o pouhou předělávku této klasiky kriminálního žánru, s Bradem Pittem v hlavní roli. Měli bychom se totiž dočkat úplně nové party dvacátníků, kterým se podaří ukrást náklaďák plný zlatých cihel. A jak se dá předpokládat, kluci ho budou chtít zpeněžit. Čeká je tak cesta za vybudováním reputace v londýnském podsvětí. Ačkoliv za seriálem nebude stát původní režisér Guy Ritchie, tak tvůrci slibují zachování podobné atmosféry, na jakou jsme zvyklí například ze Sbal prachy a vypadni nebo přímo ze Snatch. A je vidět, že fanoušci o příběhy z britského podsvětí mají zájem, čemuž nasvědčuje i vznik druhého dílu filmu Transpotting.

Krom Rona (Ruperta Grinta) v roli bohatého šílence Charlieho Cavendishe se v seriálu ze známějších jmen objeví i Dougray Scott (Fear The Walking Dead) a Ed Westwick (Gossip Girl). Do režisérského křesla se usadil Nicholas Renton, který má na svědomí několik epizod Tří mušketýrů od BBC.

Pokud se tvůrcům podaří překonat laťku, kterou nastavilo třeba Fargo od FX, tak se asi máme na co těšit. Výhodou je, že seriál by měl vycházet z britského prostředí, kde vždycky skvěle fungoval typický britský humor. Já ikonické filmy devadesátých let od Ritchieho nebo Boyla (Trainspotting) mám prostě rád a na seriálový Snatch se vyloženě těším. Jak to máte vy?

Dole v galerii najdete fotky z natáčení, následuje trailer na původní film:

Zdroje: Metro, Daily Mail,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 06.11.2016 20:00
v dnešní době je asi hodně těžký přijít s něčím novým když se recykluje ze starých filmů.....to snad ne
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu