Mayans MC: Chystá se spin-off seriálu Zákon gangu

Mayans MC: Chystá se spin-off seriálu Zákon gangu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kurt Sutter nedokáže nechat svůj největší hit spát. Objeví se i postavy známé ze Sons of Anarchy.

Seriál Zákon gangu (Sons of Anarchy) je dodnes nejsledovanějším dramatem stanice FX. Není tedy divu, se po skončení seriálu neustále mluvilo o prequelu nebo spin-offu. Nakonec se chystá druhá varianta. Seriál se má jmenovat Mayans MC a má pojednávat o hispáském gangu, který v původním seriálu konkuroval Jaxově partě. Gang provozoval továrny na heroin a obstarával prostituci, později obě dvě skupiny uzavřely příměří. Emilion Rivera se vrátí jako Marcus Alvarez, šéf gangu.

Nový seriál bude zasazený na mexicko-americkou hranici a bude se odehrávat po událostech Sons of Anarchy. Hlavním protagonistou bude EZ Reyes, který se snaží stát pevnou součástí gangu Mayans. Zároveň se snaží pomstít místnímu kartelu a zápolí se skutečností, že jej ženy v jeho život nerespektují. V seriálu by se mohly objevit některé postavy ze Zákona Gangu.

Tvůre původního seriálu Kurt Sutter seriál připravuje společně s Elginem Jamesem. Sutterovi nepřišlo správné, aby běloch z New Jersey točil příběh o latinskoamerických postavách, kultuře a tradicích. Proto hledal parťáka a našel jej právě v Elginovi. To je mimochodem pěkné kvítko. Sám byl nějakých 15 let součástí gangu, který stíhal neonacisty a drogové dealery. Dealery okrádal a peníze daroval na charitu. V roce 2008 se začal zajímat o filmu, ale za svoji dosavadní kriminální činnost šel sedět do vězení. V roce 2011 debutoval snímkem Little Birds, který natočil a napsal k němu scénář. Stanice FX si pro tuto chvíli objednala pilotní epizodu, ke které oba pánové společně píší scénář a Sutter režíruje. Natáčet se začne v březnu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu