X-Men: Legion: Paranoidní trailer a datum premiéry

X-Men: Legion: Paranoidní trailer a datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Co zastaví nejmocnějšího ze všech mutantů? Když jej přesvědčíte, že je blázen a svoje schopnosti si pouze představuje.

Nový seriál Legion vypadá pořád lépe a lépe. Děj sice využívá skutečnosti, že se odehrává ve světě, kde existují mutanti, avšak bojůvky mezi X-Meny a jejich protivníky tvůrce příliš nezajímají. Hrdinou seriálu je David, možná vůbec nejmocnější mutant vůbec, kterého odmalička přesvědčují, že je blázen. Proto je zavřený v ústav. Teď se dozvídá, že se jedná o jedno velké spiknutí, a že může svůj osud zásadně změnit. Jenže co je pravda? Opravdu je v ústavu držený snůškou lží o smyšlené nemoci? Nebo je celá konspirace jen dalším výplodem jeho paranoidní psychózy? Pokud David zůstane na místě, možná bude navěky vězněm, kterého svazuje pavučina lží. Jestli uteče na základě paranoidních smyšlenek, reálně hrozí, že při svém útěku ohrozí nevinné. A je vůbec nějak možné prokázat rozdíl?

Všechny upoutávky skvěle ukazují, jak si seriál s Davidovými duševními stavy a nadlidskými schopnostmi pohrává. Výtečně se daří vykreslit klaustrofobický pocit člověka uvězněného ve vlastní hlavě, který je přesvědčený o tom, že je s ním něco v nepořádku a podle toho také vnímá okolní svět. A stejně hravě jsou vykreslené i projevy údajných nadlidských schopností. Krom bohatého vizuálu nabízejí upoutávky i chytlavou hudbu a Dan Stevens a Aubrey Plaza jsou se svými drobnými výstřednostmi neskutečně magnetičtí a celkově zatím Legion působí jako jedna z nejlákavějších seriálových novinek příštího roku. Takže je dobře, že nás premiéra čeká už 8. 2. 2017.

X-Men: Legion představuje příběh Davida Hallera (Dan Stevens). Od puberty trpí duševní poruchou. Lékaři mu diagnostikovali schizofrenii, a tak strávil většinu času v léčebnách. Po zvláštním setkání s jinou pacientkou (Aubrey Plaza) však nicméně musí začít zvažovat možnost, že hlasy a vize v jeho hlavě jsou skutečné. Showrunnerem je Noah Hawley, produkují Simon Kinberg, Bryan Singer a Lauren Shuler Donner. Dále hrají Rachel Keller, Jean Smart, Katie Asleton, Jeremy Harris, Amber Midthunder a Bill Irwin. Datum premiéry je stanovené na 8. 2. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu