Cloak and Dagger: Nový marvelovský seriál je obsazený

Cloak and Dagger: Nový marvelovský seriál je obsazený | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Nejnovější marvelovka spoléhá na neznámé tváře.

Marvel oficiálně oznámil představitele hlavních rolí pro seriál Cloak & Dagger. Olivia Holt (seriály Kickin‘ It a I didn‘t do It) hraje Tandy Bowen, alias Dagger, Aubrey Joseph (The Night Of, Run All Night) potom Tyrona Johnsona nebo-li Cloaka.

Seriál bude příběhem o dospívání dvou hrdinů z naprosto odlišných poměrů, které spojuje to, že vyrůstali s tajemstvím, které se nikdy neodvážili nikomu odhalit. Tandy vyrůstala v bohaté rodině, kterou zničila strašlivá bouře, jež obrátila její život vzhůru nohama. Na hranici dospělosti jí celý život znovu změní, když potká mladíka jménem Tyrone. Ten jako malý strašně chtěl dokázat, že se ničeho nebojí. Když ale přišel o vše, co mu bylo blízké, naučil se bát. Teď je starší, ostražitý a uzavřený. Když ale potká Tandy, jeho život se navždy změní.

Seriál Marvel Television nepřipravuje ani pro stanici ABC, ani pro Netflix, nýbrž pro stanici Freeform. Ta se přerodila z původní ABC Family a chce se zaměřovat hlavně na teenagery. Zatím není zřejmé, zda se nový seriál pokusí převzít tón některé z dosavadních marvelovských show, nebo vsadí na přístup nový, popřípadě, jestli se bude přímo snažit cílit na náctileté publikum. Seriál má na starosti Joe Pokaski (Hrdinové, Daredevil, Underground), s premiérou se předběžně počítá na rok 2018.

V komiksech jsou Cloak a Dagger párek vyděděnců, jenž se při potulování ulicemi dostane do spárů vědce, který na nich otestuje experimentální drogu. Cloak se stává bytostí stínů, manipuluje temnou energií a dovede procházet skrze dimenzi, z níž energie pochází. Dagger žije s Cloakem v určité symbióze a je jeho protipólem. Krmí jej svým „živým světlem“, silnou vitální energií, kterou ovládá. Dokáže s ní oslabit své protivníky nebo vyvolat myslí ovládané energetické dýky.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 31.01.2017 08:47
Polanski je dobrej...mám z toho radost, ale sakra ta televize zaměřená na teenagery mě děsí. Bojím se celkem toho, že se z toho stane telenovela CW typu Arrow, Legends of Tommorow nebo Supergirl...zrovna tuhle dvojici mám rád tak doufám že to prostě nebude blbina....ještě že to nedělá CW nebo Syfy
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu