Komentáře 8

zdenda89 | 15.04.2017 23:37
dobrý den, tak 7.řada-walking dead, to byla ubohost, na další řadu už se dívat nebudu. ze začátku seriálu, to bylo napínavé. teď už je to jenom brak. budu sledovat jiný zajímavý seriál.
Hudymir | 04.04.2017 23:20
Já se na sledování vykašlal po finále 6. série, ten trapný cliffhanger mi to zhnusil dokonale (už minulou řadu jsem se kolikrát nutil do sledování) ... a jak si tak čtu, koukám, že jsem udělal dobře :D
Red_Hood_9 | 04.04.2017 21:27
Spoilery k poslednímu dílu:


Do prdele... Koho zajímá Sasha? Už ten druhý flashback po úvodních titulcích hned poznáte, že je po smrti... Zbytek epizody byl dle mého v pohodě. Ale až na scénu s tygrem jsem nezaznamenal žádnou "wow" scénu.

K celé sérii: Řekl bych, že je to mnohem lepší, než předešlá sezóna... Nevím proč, ale prostě mě to nebavilo. Zde jste měli skvělého Jeffreye Dean Morgana, který zde opět předvádí, že je špičkovým hercem. Jeho Negan je úžasný parchant a psychopat, a to se rovná: Má nejoblíbenější postava! Stejně jako Ramsay Bolton v podání Iwana Rheona nebo Jerome Valeska v podání Camerona Monaghana, je Negan úžasný záporák, který celou sérii vyzdvihuje na vysokou úroveň. :)

Zbytek série byl Ok. Byly zde úžasné momenty, byly zde velmi špatné momenty (např. Sashyna smrt)
Lukys | 04.04.2017 21:15
Mně druhá série přišla OK :D Ale komiksům se seroš nikdy nevyrovná.
Carnage | 04.04.2017 21:11
Já to říkal celou dobu a fanboys a fangirls říkali jak je to strašně úžasný a nejlepší věc v jejich životech :D pff jsem rád, že nejsem jedinej kdo to tak vidí. Těžká bída a nedokázal jsem ani dokoukat tuhle sérii...
Lune | 04.04.2017 21:03
Jsem rád, že to tak nevidím jediný. Za mě strašné utrpení a to mi Negan nevadí. Jeffreymu toho psychopata věřím a za mě funguje, ale ty ostatní nudný dějový linie o ničem a natahování mě ubíjí. Nejvíc mě serou díly o dvou postavách atd.. což mi vadilo už v dříve a to prý vadí i hercům, že se neviděli několik týdnů- natáčecí lokality jsou vzdálené. Jestli je to o ušetření, tak by mě zajímalo na co vyplácají zbytek rozpočtu, takto sledovaný seriál to snad nemá zapotřebí. Plus je tam tuny zbytečných postav, na kterých mi vůbec nezáleží, nesympatické, postradatelné a kradou prostor těm "oblíbeným" tahounům. Už asi 2-3 série se na to dívám jen tak ze zvědavosti a z naděje, že se zase budu bavit jako ze začátku a je mi líto jak seriál dopadl.
PS: Vypadá to, že jsem jediný koho bavila druhá sérka? :P
Myscho | 04.04.2017 20:11
Tak u mna je uz WD posledne 3 série naťahovaná kaša čo nie a nie skončiť, kedže tvorcovia sa snažia silou mocou dobehnúť komiks. Ak bude aj 8 séria ako 7, tak to bude posledná a končím zo sledovaním
Lukys | 04.04.2017 19:43
První díl mě paradoxně přišel jako nejlepší z celého seriálu. I když chápu, že to někomu přišlo jako klišé, napodobování vražd z Game of Thrones. Prostředek byla natahovaná nuda, jak už u seriálu bývá. A když jsem se těšil na pořádnou bitvu na konci, tak nepřišla. Málo emotivní, žádná WOW scéna a Negan už mě tolik nebaví...Příště chci pořádnou bitvu s tygrem, co sežere Neganovu HLAVU!!!

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu