Komentáře 13

David007 | 07.09.2017 00:05
No, tak jasně, já komiksy nečtu, takže nevím.. :D
Ale, i z těchto posledních komentů, a celkového moje dojmu (i když jsem to ještě ani neviděl, a ani nic o tom nevím) si už taky začínám myslet, že i ten "plánovaný" film Inhumans (který by mohl být další alternativou nápravy reputace Inhumans) by byl asi dost zbytečný.
Ale nějak to nechápu. Protože, co tak jsem kdysi zaslechl (rok, 2 zpátky), tak být těm film Inhumans dost divácky zmiňován, a asi i očekáván, takže nevím.

PS: Ale stejně, ten trailer na Inhumans z Comic-Conu 2017 byl dost povedený, zvláště kvůli hudbě ;), Ale jinak po technické stránce filmu vůbec.
Já jen, že to zmiňuji proto, že to byl tak jediný trailer, který mě nějak více nadchnul, ale to bylo spíše kvůli hudby :DDDD
Fimi. | 06.09.2017 23:48
z inhumans stojí za řeč stejně jen Black Bolt, myslim ted komiksové řady....jelikož je i členem Iluminátů a hodně spolupracuje s Avengers...ostatní z Inhumans jsou takový neslaní...jako pár příběhů mě hodně bavilo o tom žádná ale i tak.....radši bych byl aby se Marvel opět věnoval více X-menům a mutantům obecně
Carnage | 06.09.2017 10:32
David007: Inhumans nikdy nebyli zrovna moc populární ani v komiksech co vim, takže bych řekl že se na ně úplně vykašlou :D
Kapitán Mexiko | 06.09.2017 02:35
Takže se na to mám vybodnout jako na Defenders? Nechci u toho zase trpět jako u Iron Fista, obojímu dělal showrunnera Scott Buck…
David007 | 06.09.2017 00:07
A teď jsem fakt zvědavý, co se stane pak.
Možností je totiž víc. Kdyby tahle 1. série byla opravdu tak špatná, a 2. série už by se netočila, tak mě napadají asi 3 věci.

Buď se na to velmi rychle zapomene, ale i s ponaučením a s tím, že prostě FIMOVÁ divize Marvelu (MCU) opravdu začlení Inhumans do svého světa a natočí film někdy po Avengers 4,

Nebo se na to velmi rychle zapomene s tím, že se prostě natočí někdy (do roku 2020) nějaký nový (remake) seriál, s jinými herci, režisérem a mnohem větším rozpočtem.

A nebo prostě se na to časem zapomene, a tak do 10 let se s tím dál nic dít nebude..
Carnage | 05.09.2017 23:07
Čekal někdo něco jinýho? :D oholená Medusa byla tak nějak potvrzená z fotek z natáčení resp. se něvědělo jestli je to kvůli CGI ale upřímně mi to přijde jako fail takhle utéct před nízkým rozpočtem :D myslím si, že horko těžko dotočí první sérku a konečná.
?? | 05.09.2017 22:50
To vyhonsiDICK : nevrav :)

To david007 ved ja nezrovnavam serialy ako take ale vyjadrenia. Inhumans je lacny ale neoznacil by som ho za sracku lebo su aj ine serialy ktore su na tom ovela horsie
filozof | 05.09.2017 18:27
Je úplně jedno jestli je to od netflixu nebo abc, důležité je že filmovou divizi vede kevin Feige, zatímco na seriálovou divizi a komiksy dohlíží Ike Pearlmutter. Ten je trochu zahořklý, takže zatímco marvel studios a fox mají dobré vztahy a společně produkují seriál Legion, Pearlmutter v komiksech mutanty všemožně potlačuje a v seriálech se snaží protlačit Inhumans jako jejich náhradu. Agenti a Defenders na sebe občas poukazují, takže v tom problém není.
David007 | 05.09.2017 18:14
Filosof: Jako vážně?? Ano, máš pravdu, že po prvních 2 dílech se seriál prostě nehodnotí (Je to blbost, souhlasím), ale z tohohle neuděláš nic lepšího. Možná zvedneš hodnocení, kvůli toho, že to bude v TV vypadat lépe.

Ale opravdu, pokud je to tak strašně levné, že to jde poznat i z trailerů (Jak jsem zmínil asi vůbec jako první), že prostě to prostředí, ty kulisy a efekty (Např. Vlasy Meduzy) už i v trailerech vypadaly strašně lacině, myslíš, že se to zlepší?
To těžko.

A ano, ta filmová a seriálová divize je něco jiného.
Proto jsem to zvýraznil do caps locku, protože někteří rýpalove to prostě můžou dát pod jednu střechu. Což je prostě hloupost.
Ano, je asi pravda, že minimálně Agenti sice na filmový vesmír docela odkazují, se dá říct, ale jak určitě to prostě nejde úplně brát jako počin Marvelu.
Navíc, koneckonců, Inhumas nejsou ani od Netflixu, takže tady nějaká propojitelnost tak nějak padá.

filozof. | 05.09.2017 17:04
Recenzenti ten seriál ještě neviděli celý, takže nemůžou vědět jestli se povedl. Jinak seriálová a filmová dovize marvelu spolu moc dobře nevychází.
I®ONDICK | 05.09.2017 16:49
?? : no ty musis mit v hlave vazne nasrane.
David007 | 05.09.2017 15:33
??: No, jo, ale ono to prostě srovnávat s ČR a spol nemůžeš.. Je to blbost.
Nechápu tě, prostě.

Nemůžeš navíc taky srovnávat seriály úplně jiných žánrů..
Tady vládne pojebaná Ordinace, Ulice, Modrý kód, Nějaký idiot Exner, Ohnivý kuře (které se dalo, ale jen asi 1. Série) a nějaké kriminálky Policie Modrava, Anděl a spol..

Tady holt ani jiné a normální seriály nikdy nevzniknou. Nejsou tady ani dobří herci, ani dobří scenáristé, ani režiséři a dokonce ani na to nejsou prachy a potažmo nejsou v ČR a na Slovensku normální diváci (asi tady vládne velká retardovanost lidí)

Tím vším jsem chtěl říct, že ve světě, a dokonce od produkce SERIÁLOVÉ sekce Marvelu se čekalo něco víc. S MCU to nemá mimochodem vůbec nic společného!!
?? | 05.09.2017 14:46
uplne zbytocny hate, prv to porovnajte s produkciou serialov na Slovensku a v Cesku. Mozno je to zatial najslabsi marvel serial, ale aj tak technicky nad uroven serialov natacanych u nas.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu