Komentáře 6

Nechápu | 05.04.2019 17:11
Schonecek
Ok to už beru.
schonecek | 01.04.2019 19:06
Nechápu: Knihy mám naopak velice rád a jejich nesmírná realističnost je jedním z aspektů, které mě k nim vždy nejvíce přitahovaly. V jistém bodě jsem ale oddělil své vnímání seriálu od knih a beru je jako dvě rozdílné entity. Samozřejmě, že by člověk nejspíš zemřel při pobodání do břicha bez pořádné lékařské péče. Tohle ale prostě nejsou věci, které by mi tak úžasně natočený a filmařsky vymakaný seriál dokázali pokazit. Prostě se před to dovedu přenést, i když v předchozích řadách se by se něco takového nestalo. Jak jsem psal, šestku mám rád opravdu hlavně z filmového než ze scenáristického hlediska. S tvým názorem na výpravu za Zeď se dokážu ztotožnit, také se podle mého jedná o nepříliš dobře promyšlený nápad z hlavy scenáristů a její zakončení je vyloženě Deus Ex Machina.
schonecek | 01.04.2019 16:57
Detaily? Neschopnost ovládat draky, kvůli které měla Daenerys docela velké problémy na konci Čtvrté a v 5. sérii je podle mě hodně zásadní věc a v seriálu to nijak nevyřešili prostě z ničeho nic začali poslouchat.
Aryu více než 3x bodli do břicha a vdalší epizodě už normálně fungovala v seriálu kde tě zabije škrábnutí viz Khal Drogo.
A to je jen minimum velkých chyb co jsem vypsal. Mně např. zrychlené cestovaní nevadí, vadí mi věci jako výprava za zeď která nedávala vůbec logiku, stejně jako věci výše vypsané.
Ty evidentně knihy s tím co představují moc rád nemáš, ani 1. 4 série s tím co představili.
Ale chápu, někomu ke spokojenosti stačí málo.
schonecek | 24.03.2019 18:35
Nechápu: Evidentně může a taky dal :) Podle mě se seriál začal scenáristicky trochu rozpadat až v sedmé řadě, ale šestou ještě tvůrci zvládli bravurně. Všechno, co jsi zmínil ve svém komentáři jsou pro mě absolutní detaily, nad kterými možná na pár vteřin začnu přemýšlet, dokud mě seriál zase bez problému vtáhne zpět do děje. Možná že některé aspekty scénáře nejsou tak vypilované, jak je míval Martin, filmařsky je ale pro mě tato řada zvládnutá nejlépe a dokáže bravurně ždímat z diváka emoce. Pokud nesouhlasíš a vše, co jsi vypsal, pro tebe seriál zruinovalo, je mi to líto, ale alespoň pro mě to nic tragického není.
Nechápu | 24.03.2019 14:41
Ten kdo má rád knihy i seriál s tím co na začátku představoval nemůže dát 6. jako předposlední ani do první poloviny nejlepších řad. Nesmrtelná Arya, draci zničeho nic začnou poslouchat, Rickon běžící jen rovně, Armáda se nechá uvěznit mezi mrtvolami, tvůrci vůbec nepochopili, jaký byl skutečný problém s mrtvoly na bojišti a spousta dalších věcí. Stupidní.
Hezounkova máma | 13.08.2018 13:50
Skvěle napsané.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu