Komentáře 6

Nechápu | 28.08.2018 09:22
Dahak
Toho Twilightu a House jsem si ani nevšiml :D to už teda ten článek je totální odpad, fakt to tady jde ke dnu. Tady jsou ještě horší admini (nebo jak je mám nazvat) než na Edně.
Dahak | 28.08.2018 08:37
Ten článek je slušná slátanina. Tbbt mělo úroveň tak do třetí řady, pak se s toho stal takový v článku zmiňovaný Twilight pro masy. Mimochodem dávat do jedné věty seriál Dr. House a uplakanou hloupost Twilight s bio eko veganským pseudo upírem, může jen sluníčkovej pitomec...
HeDidNothingWrong | 28.08.2018 00:33
TBBT měl dobrých prvních pár sérií, pak se to začalo opakovat a jakmile tvůrci zjistili, že to sledujou i "normální lidi," tak úroveň i náročnost vtipů a narážek se řítily dolů rychleji než padající letadlo. Ten naprosto odporný a do uší řezající smích komparzistů začal být neskutečná obtíž, obzvláště když to znělo snad po každé větě. Asi po tomhle budu znít jako hipsterblb, ale než se to dostalo do mainstreamu a začalo se mu to přizpůsobovat, tak to byl lehce nadprůměrný sitcom, teď je to regulérní odpad pro lidi, co si myslí, že když se budou dostatečně dlouho koukat na TBBT, tak se z nich stane stejná kapacita jako hlavní postavy. A tvrzení, že poslední série seriálu ovlivní mladé lidi více než mediální masáž je neskutečně naivní a skoro stejně hloupá jako teorie o placaté Zemi.
Nechápu | 27.08.2018 12:00
Já myslím, že vím co se děje víc jak vy.
Ten článek je hloupost.
Jde to tu od 10 k 5.
Martin | 27.08.2018 05:11
Souhlasím s Missandei a chápu, že zrovna "Nechápu" netuší, která bije.
Nechápu | 26.08.2018 20:37
V půlce jsem přestal číst? Co to ku*va je za článek? Taky co čekat od někoho kdo má přezdívku Missandei tvl. TBBT je naprosto tuctový sitcom, nepíšu, že špatný, ale nic výjimečného, ze začátku to byla celkem pecka, ale je to furt to samý dokola.
A dělat z toho něco výjimečného, že to prý změnilo myšlení lidí, to je fakt blbej vtip. Nevím jak u vás, ale u nás se z nerdu dělá prdel furt a TBBT z nich dělá ještě větší magory, než že by jim pomáhala.
Ale každej chápe, že to je jen seriál a už vůbec to nezpůsobilo hromadné navazování přátelství mezi nerdy a lidmi co se zajímají o takové ,,ty běžné věci" ti se na ten seriál koukaj jen aby se pobavili.
Ten článek je úlet.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu