Komentáře 8

Fimi. | 04.11.2018 11:06
U moreny je to jasný, je to manželka Bena (Gordona) ...bohužel ano, jak se začaly mrtvé postavy vracet, šlo to hodně dolů...mně se Morena líbila v Star Gate, v jednom filmu už nevím jak se jmenoval ovšem.
folkon | 02.11.2018 19:59
Fimi: Fish v ziadnom pripade.......nikdy v zivote som asi nevidel tak prehravajuceho herca/herecku neskutocne mi liezla na nervy kedykolvek sa objavila na screene..... a tusim ze to bolo zrovna v tom roku ked rozputala tu medialnu smrst okolo svojho manzela a oscarov ( a to Willa mam rad, ale nie je to podla mna oscarovy herec a za ten film vtedy urcite nie)
Barbara je uz uplne daleko od komiksu (a moze za to ta herecka lebo bola od zaciatku divakom nesympaticka a WB upravilo jej smerovanie niekm upne daleko......zbytocna)
Lee.......milujem tuto herecku (Deadpool a firefly forever:D :D :D ) a este mi k tomu imponuje jej meno, neviem ci u vas v cechach, ale na slovensku ma meno Morena kurevsky velky vyznam a neviem ci by s nim barskto dokazal zit.....cosa tyka jej uohy je stale na "svetlej" strane a stale ju mozem povazovat za nosica/menitela pribehu
Alfred je BEST/BEAST :D a samozrejme Sellina, to dievca co ju hra sa pre tu ulohu snad narodilo.....

aj tak je Gtham pre mna vyborny serial ukazujuci zname charaktery v nezvycajnych ulohach
Spike/ | 01.11.2018 07:36
Fimi - Tak já bych na to teoreticky taky měl být už starý, asi ve mě ještě žije to vnitřní dítě no :D že si to i přes to užívám... Nebo vnitřní puberťák v tomhle případě... asi je to tím že jsem vyrůstal na Smallville.
Tak on v Gothamu je vůbec problém s tím že tvůrcům dělá obtíže zbavovat se postav, a když už tak je oživí apod. Zrovna Lee a Barbara - co vím - ale nemají v komiksu vyloženě svůj předobraz který by se musel dožít Batmanova nástupu, tak tam tu neochotu se těch postav zbavit moc nechápu. I když uznávám, u Lee mě to ani tak moc nemrzí, herečka se mi líbí už od dob Firefly/Serenity (seriály od Josse Whedona to je vůbec srdcovka sama o sobě), takže na ní se kouknu vždycky rád.
Jo, Constantine byl dobrý, jen ho podle mě zařízli v nejlepším - tedy předtím než se tam dlouhodobě začala řešit nějaká ústřední dějová linka. Menší satisfakce, že se teď objevuje v Legendách - a animovaná minisérie City of Demons, ta je také dobrá, i když zatím neukončená. Na Lucifera jsem si ani netroufl, stačilo mi přečíst si že z prvotřídního komiksu udělali tuctovou kriminálku co s ním v podstatě nemá skoro nic společného. Preacher je ok, ale v porovnání s originálem od Gartha Ennise to vždycky bude kulhat, no ale sledovat se to dá bez újmy.
Fimi. | 31.10.2018 19:43
Spike no z těch Dc seriálů třeba na tvorbu červených nekoukám tam mě nic nezajímá, dal jsem tomu šanci a nic mi to neříká asi jsem už starej...Lucifer kardinální zklamání, Preacher o málo menší zklamání než Lucifer, Constantine celkem ušel ale také nic moc...jako každej seriál má mnoho postav ale nikdy mi žádné postavy nepřišly tak zbytečné jako v Gothamu Lee a Barbara...
Spike/ | 31.10.2018 18:51
Fimi - chápu asi co tím myslíš a co ti vadí, ale já to prostě beru že občasné přehrávání ke komiksovému seriálu patří, někdy to tam i sedne... Gotham je sice relativně temný, ale není to vyloženě vážný typ seriálu jako třeba Daredevil. S tou Barbarou souhlas, ta už je tam dávno na nic. Lee se mi líbila v prvních dvou sériích, no v té čtvrté aspoň už není tak ufňukaná jako v té třetí. Ale když si vezmeš kolik má seriál postav, je jasné že v některých částech hrajou některé prim a jiné tam jsou do počtu, pak se to zase obrátí... musí si dělit prostor, což prostě bohužel znamená že čas od času je tam každý k ničemu. Asi vím co tím myslíš, i když Gotham rozhodně není bezchybný, hrozně se na něj vždy těším, nějak mě to bere... To možná bude tím že batmanovské universum mě baví (skoro) v každé formě. Jo, ti Titans vypadají hodně nadějně, ti mě dost baví víc než jsem čekal a to jsem patřil k té menšině kterou trailery neodradily naopak nadchly. Krypton jsem ještě neviděl, ani Black Lightninga, u Supergirl jsem se zasekl v půlce 3. řady, ta není špatná, jen občas prostě k zešílení holčičí, ale jako oddechovka fajn. Arrow mě zatím drží, i když série jsou kvalitativně dost nevyrovnané, ale ta sedmá se zatím rýsuje dost dobře. Flash mě pořád hrozně baví, přestože vrchol měl v prvních dvou řadách, je to prostě srdcovka. Legends of tomorrow jsou čistá zábava a oddechovka, ti mě prostě drží pořád i když je to občas strašná kravina nenudím se nikdy což se počítá. Nejvyšší očekávání mám ale od Swamp Thinga, na toho se vyloženě třesu.
Fimi. | 31.10.2018 07:48
Já ti nevím mně to přijde neskutečně chvílemi jako parodie. Lee mě neskutečně srala s tím přehráváním a že najednou úplně změní styl bylo tak samoúčelný, barbarů už ani neberu vážně ta herečka neumí hrát a přehrává až to bolí, je tam naprosto zbytečná, riddler a Penguin byli v poslední řadě totálně k hovnu, já prostě jen čekám kdy zase z kouta vyleze Fish a vše vyřeší a bude mávat ukazováčkem, na druhou stranu mě něco nevím co u toho seriálu drží, asi že je to jednooký král mezi Dc seriály i když teď ti Titans nejsou marní a ani krypton nebyl nejhorší.
Spike/ | 31.10.2018 07:19
No pokud se nemýlím, pokud epizod bude 12, tak se seriál uzavře přesně epizodou č. 100, a před časem jsem něco četl, ve smyslu že pokud seriál bude čítat minimálně 100 dílů, byla by tu šance na nějaké pokračování/obnovení, možná u jiné stanice... přesně už nevím, ale snad to nebude náhoda že se tvůrci snaží té stovky takto dosáhnout. Že se dočkáme už v lednu je super, ale i kdyby až v březnu, stejně jsem plánoval dát si předtím opáčku všech řad abych si tu závěrečnou potom jaksepatří vychutnal
Fimi - Lee mi teď právě přijde fajn, moc jsem ji sice nemusel ve 3. sezóně, ale v té následující mi už přišla o poznání lepší. Barbara mě jakž takž bavila ve druhé řadě, ale kdyby to s ní bývali skončili hned po té první, asi by nejlépe udělali, teď už zabírá místo těm zajímavějším. Já se hlavně těším jestli tvůrci smysluplně dotáhnou vývoj postav tak, aby na konci už byli těmi, kým mají v komiksu být. Hlavně by bylo skvělé kdyby pak seriál převzala třeba dejme tomu jiná stanice, a od šesté série by se jelo už s plnohodnotným Penguinem, Batmanem, Jokerem, Gordenem atd. Sice asi jen zbožné přání, ale zní to parádně. Reálně tedy hlavně doufat že ta pátá řada nezklame, ale vzhledem k tomu že seriál má vzestupnou tendenci (s menším výkyvem ve třetí řadě) se o kvalitní divácký zážitek vůbec nebojím.
Fimi. | 31.10.2018 06:49
Super doufám že o to bude míň zbytečného patosu, přehrávání postav, prostoru otravné Barbary a Lee, groteskního Gordona...těším se, hlavně mě zajímá jak uzavřou seriál.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu