Komentáře 6

Sherudan | 25.06.2019 21:56
Daenerys se dopracovala přesně tam, kam celou dobu směřovala. Takhle končí všichni ti pachatelé dobra.
Jiří | 23.06.2019 23:44
Existuje terminus technicus: temné stránky lidské duše. Nic víc, nic míň.
Michal121 | 23.06.2019 20:10
Potřeba mnoha lidí se neustále vrtat doslova v h@vnech mě nepřestává dojímat. Danny se prostě pomstila. Tečka. Pro mě osobně to bylo překvapení přesně v intencích celýho seriálu. Jednoduše nemůžete překousnout, že seriál skončil tak, jak se vám nelíbí a nemůžete to rozdejchat. Jediná chyba byla příliš tmavej díl Winterfell. Jinak nevidím absolutně žádnej rozdíl oproti například nejlíp hodnocený třetí serii. Vlastně ano. V posledních třech seriích značně ubylo sexuálních scén. ASle nad tím se nikdo nepozastavuje, zatímco nad kelímkerm kafe a plastový flašky jo.
Airoch | 23.06.2019 14:40
Chabé zdůvodnění jako všechny. Vypálení města nedávalo absolutně žádný smysl. Nepřítelem číslo 1, 2 i 3 byla Cersei, která byla na dosah a místo toho aby šla po ní, začala z ničeho nic bezdůvodně masit město s obyvateli které měla získat na svojí stranu jako ostatní a ohrožovat vlastní jednotky. To není šílenství ale stupidita. Vždycky předtím potrestala ty kteří si to zasloužili a ještě z toho vytěžila maximum. Jediné co nabízí 8 řada jsou efekty a herecké výkony, ale jinak je to přinejlepším průměrná slabota. Postavy zhlouply, taktika vojsk je nesmyslná, přesuny postav nedávají smysl, je to prostříhané jak slepovánky z abc a slepené tak napůl. Klidně to mohlo dopadnout jak to dopadlo, proti tomu nic, ale mělo to být podáno úplně jinak a nakonec vůbec nebyl důvod z toho dělat zkrácené ořezávátko, ale měli udělat normální 2 serie. Tím by se určitě půlka potíží vyřešila. Takhle nás vlastně jen okradli o dobrou podívanou. 7 serií bylo skvělých, škoda že to na konci takhle podělali.
Pepa | 23.06.2019 08:06
Tam to nebylo nějak objasněné vůbec..Matka draků tenkrát nechala dva svoje draky uvěznit, protože zabili tu malou holčičku, a pořád to jsou malí dráčci, pak je najednou skok a z dráčku jsou monstra..museli tam být zavření kolem pěti let, jinak by tak nevyrostli, ale to zase nesedí údajově..
Michal | 22.06.2019 18:44
To je stale povrchni rozbor motivaci charakteru a jeji spatne pochopeni, coz by mohlo byt v pohode, pokud by to nebylo v silnem kontrastu s dilem GRRM (kde v knihach do hlav i vidime, a dlouho se jaktakz drzeli).

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu