Komentáře 12

filozof | 14.10.2019 00:02
Kritici tomu dali 72%, protože to jsou ustrašení konformisti. Jokera kritizovala americká média a hodnocení od kritiků má 68%. Jinak na csfd superhrdinské seriály hodnotí jen malá skupina lidí a Batwoman dostala 30%.
Daniel Binko | 13.10.2019 13:40
Připosraná studia se snaží chrlit do lidí LGTB a připosraní kritici to radši nadhodnocují, aby nebyl nějaký problém. Przní se klasiky a uměle vytváří nekoukatelné pitomosti, jenom aby se zacpaly huby uřvaných zájmových skupin, které vám, za přispění stejně připosraného práva, dokáží na základě nově uměle stanovených rádoby korektních pravidel zničit život, rodinu a kariéru. Jednak je ta Batwoman uměle nadhodnocována, a jednak ty ojedinělé "útoky" s cílem snížit její hodnocení jsou jen projevem zoufalých lidí, kteří už jsou frustrovaní z toho, jak se umění, právo i společnost nekontrolovatelně a násilně pod tíhou nejextrémnějších LGTB vyznavačů bez rozumu mění k horšímu, aniž by s tím normálně uvažující většina mohla cokoli dělat. Do společnosti byl vnesen strach. Musíme s ním tedy prostě žít.
Filip | 11.10.2019 17:16
Na Rotten Tomatoes má od kritiků Batwomen lepší hodnocení než Joker a autor tady mluví o úmělém snižování od diváků.... Podle autora článku je tedy pilotní díl Batwoman lepší než Joker. Autor článku úměle nadhodnocuje LGTB filmy....
Alex | 11.10.2019 14:43
Dušan: Nevím, odkud berete svoje informace, ale Batwoman je lesbička už někdy od roku 2010, od Detective Comics #859. Mluví se tu, samozřejmě, o Kate Kane, ne o Kathy Kane z pre-New 52 komiksů. A protože seriálová Batwoman je Kate, ne Kathy, trošku bych pohybovala o tom, jak moc velcí fanoušci jsou ti, kteří protestují proti tomu, ze je lesbička
Michal | 11.10.2019 13:44
Vzhledem k tomu, že seriál má špatné hodnocení na všech serverech, včetně třeba CSFD, tak to spíš vypadá, že renomovaní kritici seriál nadhodnotili. Stejně tak učinili u Hustlers, nebo například u posledního data-disku Warcraftu. Jindy se zase kritici s diváky neshodnou opačným směrem. Tak například Joker má u kritiků na Metacritics velice podprůměrné hodnocení dokonce pod 60%, ale diváci dávají okolo 90%. A takových příkladů je spoustu. Myslím si, že autor článku je hodně mimo, dokonce bych řekl, že asi tak o 180 stupňů. Ve skutečnosti je seriál obětí tzv. "overlyhighratingu", což je skupinové navyšování hodnocení pomatenými kritiky.
Dušan | 11.10.2019 12:35
No, celý seriál je jen miltikulti propaganda a už jen z principu se na to nepodívám. Já osobně bych seriálu dal nejnižší možné hodnocení už jen proto, že hlavní hrdinka je lesba. Osobně sice nemám nic proti různorodé sexuální orientaci kohokoliv, jsem v tomto směru hodně tolerantní, ovšem Batwoman NIKDY lesba nebyla tak nechápu, proč jí je teď. Dále, hlavní protagonistka neumí vůbec, ale vůbec hrát. Hlavní roli dostala asi jen pro svou sexuální orientací shodnou se scénářem, možná jsou důvody i jinde, ale herecký um to rozhodně není.
V poslední řadě - srovnávat počet hodnotících první epizodu něčeho nového s PÁTOU řadou zaběhnutého seriálu je ZÁMĚRNÁ MANIPULACE s čísly ve snaze přesvědčit lidi o tom, že Batwoman seriál je vlastně dobrý a jen trpí na umělé snižování ratingu. Nemyslím si, že jsou čísla od lidí nějakou manipulací. Myslím, že většina hodnotících jsou lidi jako já, kteří zbožňují komixy a nemohou vystát změny milované postavy, navíc v takovém zásadním kritériu jako je sexuální orientace. CO jim bránilo přijít s novou hrdinkou? Proč měnit něco, co je desítky let jasně dané? Bude za chvíli Clark Kent gay číňan?
David | 11.10.2019 11:18
Hodně trapný článek, review bombing není určitá skupina lidí, jsou to prostě všichni lidé, kterým leží v žaludku trend poslední doby, tedy genderová propaganda a cpaní žen všude kam se dá za každou cenu i kdyby to mělo zruinovat klasické fimy a náměty. S takovou se zanedlouho budou znásilňovat i dějiny a dočkáme se Jany Žižkové nebo královny Artuše. Jinak vše vystihl Altherot svým komentářem, souhlasím.
pravda | 10.10.2019 17:50
Naprosto súhlasím s Altherotom. Lepšie sa to ani nedalo povedať. Videl som tú prvú epizódu a je to totálny brak. feministky si myslia, že ked budú neustále zbytočne kafrať, všetko bude ako oni chcú, ale to je omyl. Aj filmári si raz uvedomia, že filmy z preobsadenými mužmi ženami nefungujú a nikdy nebudú, a potom sa možno začnú znova natáčať dobré a kvalitné filmy a možno aj seriály, ako natáčali pred dvadsiatimi až tridsiatimi rokmi.
pravda | 10.10.2019 17:49
Naprosto súhlasím s Altherotom. Lepšie sa to ani nedalo povedať. Videl som tú prvú epizódu a je to totálny brak. feministky si myslia, že ked budú neustále zbytočne kafrať, všetko bude ako oni chcú, ale to je omyl. Aj filmári si raz uvedomia, že filmy z preobsadenými mužmi ženami nefungujú a nikdy nebudú, a potom sa možno začnú znova natáčať dobré a kvalitné filmy a možno aj seriály, ako natáčali pred dvadsiatimi až tridsiatimi rokmi.
Altherot | 10.10.2019 14:28
Wtf: Pardon, já narážel výhradně na to, co prezentovaly trailery, seriál jsem neviděl a nesoudím výsledek. Soudím jak se PREZENTUJE, tedy co ukazují a na co cílí trailery, a ty seriál dost lidem předem zazdily. Asi bylo přehnané napsat že SERIÁL by měl dostat palce dole, spíš hlavně PR toho seriálu má zasloužené palce dole. Jestliže hlášky z trailerů mají v seriálu daleko přínosnější kontext, budiž, dobře tomu tak, ale o to víc vidíte, jak trailery misleadují lidi do takovéhohle hejtu.
Wtf | 10.10.2019 14:20
Altherot: čo to trepeš ? Videl si vobec tu pilot epizodu ? Katein vztah s otcom je tam krasne vykresleny, obaja su chybujuci ludia ktori sa maju radi, Kate pekne hovori o Bruceovi, uzná že sa mylila ked krivdila Batmanovi. Aky sexizmus ? Kde ? Vy anti-feministi ste presne to proti čomu sa tvarite že bojujete. Rakovina ktorá kritizuje a vytahuje z kontextu kazdu blbosť. Dokonca aj tie strašne hejtovane hlašky z traileru v kontexte pilotu davaju zmysel a su skor len vtipnou naražkou od hlavnej hrdinky ktorá inak k Batmanovi chová len uctu a vzajomné porozumenie ktoré s nim mala od malička.
Altherot | 10.10.2019 14:12
Tak kdyby seriál dělal něco dobře, tak asi takovéhle hodnocení nemá, že? Ano, podle počtu recenzí se tam určitě najdou fake hodnocení, ale nevznikala by na prvním místě kdyby si o to seriál tvrdě neříkal. Hned první trailer je sexistický vůči mužům už jen výběrem songu, který je kompletně o ženách, ženské se v traileru vyskytují především v popředí a muži v pozadí, nesympatická hlavní hrdinka prohlašuje že kdo potřebuje Batmana, mají ji. Samotná kvalita obou trailerů a toho jak je seriál natočen působí dost lacině i oproti takovému Flashovi a hrdinka je tupá a naprosto nesympatická. Sorry, ale ale seriály ty disliky potřebuje, aby si feministky uvědomily že se cpát dopopředí takhle násilně nevyplácí. Místo strong female leads, které se ke své pozici dopracovaly svojí všedností, jako Sarah Connor, které by dávaly opravdu smysl a fanoušci by je ocenily, tak dostáváme edgy feministky, které nemyslí na nic jiného než na to jak být nadřazené mužským charakterům.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Missandei, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2016 – 2019 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu