Komentáře 3

Keoki | 14.11.2019 08:55
Luks: Jak říkám, nemyslím si, že to kdy vznikne, jen říkám, že si myslím, že by to byla jediná situace, kdy by umlčeli několik lidí a zároveň si ponechali důstojnost původního seriálu.
Luks | 13.11.2019 23:59
Keoki: to je přesně něco, co rozhodně nikdy nevznikne... Není z Přátel jediný herec, scénárista, producent atd... Který by v rozhovoru aspoň jednou nezmínil, že osudy postav v žádném případě nebudou plnohodnotně natočeny.

Čekej, že to bude jen pokec herců po letech a nebo nějaká forma sebeparodie
Keoki | 13.11.2019 10:28
Myslím si, že to, co by nejlépe zasytilo nějakým způsobem všechny fanoušky, by bylo udělat takovou jednorázovku, jednohubku, klidně nataženou na 40 minut, kde by se Přátelé po těch letech setkali, abychom viděli, kam se jejich životy posunuly, dostaly. Protože upřímně, to po čem volají všichni ti, kteří nějaké pokračování chtějí, je dle mého názoru to, že jen chtějí vědět, jak to s nimi dopadlo. To všechno klidně i bez nějaké vyhrocené komediální vložky- ale zároveň ne žádné depkoidní povídání o rozvedených párech a podobné nesmysly. Ne, zkrátka jen takovou uvolněnou pohodovku... Myslím si, že by pro to byl teď ideální čas.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu