Komentáře 27

DanielFF | 11.07.2020 19:18
janoo8: Dobře dělá :D když tak je i knížka, z té to představení vychází
janoo8 | 10.07.2020 21:36
Mysule: To nebyl pokus o kyberšikanu, vůbec né. Nikomu nepřeju aby zažil kyberšikanu. Proč jsem tě nazval ignarantskou nánu byl důvod tvého trvzení o pochybných webech. Ti je nazýváš levičáckými, protože neříkají to co ty chceš, tak já tohle považují za ignoranství.

Dále, to že jsem si na tebe jenom jednou otevřel hubu, a ty mně rovnou posíláš za psychologem značí že jádro problému je někde jinde.

DanielFF: Duška prosím tebe né. Toho poslouchá moje máma. :)
DanielFF | 10.07.2020 21:14
janoo8: Zvládneš napsat komentář bez toho, aniž by ses snažil někoho urážet? Ne, že by ti to teda vycházelo, já na nějaký ego zvysoka kašlu, protože ego dokáže být velký osobní nepřítel, takže mě neurazíš, ani kdyby ses snažil sebevíc. Znovu ti doporučuju ty Čtyři dohody, tam je velká část věnovaná právě i egu. Abys to nemusel hledat, rovnou ti sem na to hodím odkaz: https://m.youtube.com/watch?v=…
Mysule | 10.07.2020 19:32
janoo8: Prý "ty jsi kyberšikanu nezažila, ty ignorantská náno." To jako měl být pokus o to, abych ji zažila? :D Nadávat jako malé děcko je fakt super způsob jak diskutovat.
Běž za psychologem, protože ho potřebješ jak sůl. To nemyslím jako rýpání nebo odvetu za ty tvoje ubohé osobní urážky, ale jako dobrou radu, protože očividně máš nějaký závažný problém.
janoo8 | 10.07.2020 18:41
DanielFF: My jsem měli smysluplnou diskuzi, ty si byl pro, já byl proti, snadný jako facka. Ale to člověk nesmí šáhnout na Danielkovo ego.
DanielFF | 10.07.2020 17:13
janoo8: Myslet si můžeš, co chceš a u toho to taky zůstane. Vždycky se snažím mít smysluplnou diskuzi. Pokud o to budeš mít v budoucnu zájem, můžeme to někdy zkusit znovu. Teď a tady to bohužel evidentně nemá smysl.
janoo8 | 10.07.2020 11:15
DanielFF: Abych řekl pravdu taky z tebe mám podobný pocit. Já jsem snažil mít smysluplnou diskuzi, dokud nepřišla Myšule s trvzením o pochybných webech, tak jsem ty weby chránil. Taktéž jsem chtěl říct o množstvích toxických fanoušků poukázaním na Jeremyho a spol. No a zbytek známé. Ano neznám tě, a ty neznáš mně. Ale za to určitě znáš Riana Johnsona, že? Urážíš ho za to že neudělal to co jsi chtěl a že brání svou práci, jo opravdu jsi hrdina lidu. Takže přiznáváš že Jeremy natáčí pro kvantitu, pro tebe je kritika, pro mne je to hate. Na Youtube můžeš mít videa s vysokým zhlednutím a ani nemusí být s nanávistnou tématikou, stačí když máš talent. Nemusím psát že si na tebe někde počkám, protože nepotřebuji ztrácet čas s někým tak utlocitným jako ty.

PS: Myslím si že to s tím šéfredaktorem asi nejspíš bylo naopak. Nikdo nechce mít takového arogatního zaměstnance jako jsi ty.
DanielFF | 09.07.2020 21:07
janoo8: Akorát tady ukazuješ, že se nesnažíš mít smysluplnou diskuzi, místo toho se snažíš mít stůj co stůj navrh pomocí urážek- úroveň nevychovaného spratka. Srovnávat mě se skupinou několika osob je trochu mimo, nemyslíš? A pro tvou informaci, články už tady delší dobu nepíšu, protože se nejmenovaný šéfredaktor tohohle webu choval trochu podobně, jako ty- byl arogantní, jeho verze byla jediná možná pravda a když už začínal ztrácet svojí "převahu", buď nereagoval nebo začínal mířit k urážkám. Takový přístup nikomu nepřeju. Fakt by ses měl nad sebou zamyslet. Celou dobu jsi tady kritizoval hejtry a lidi, kteří jsou toxičtí- a jak se chováš ty? Jasně tady na nás útočíš. Chováš se přesně podle toho, co jsi kritizoval. Už jenom chybí, abys napsal, že si na nás počkáš někde za rohem :D To, že jsem nejlepší, jsi řekl ty, ne já. Děláš, jako bys mě znal, přitom o mně víš úplný kulový. A k tomu Jeremymu a Captain Marvel- ta videa si získala hodně zhlédnutí, tak proč v tom nepokračovat, když se kolem toho filmu točily další a další nesmysly? Navíc člověk nemůže předem odhadnout, co se chytne a co ne. Nemusel jich asi dělat tolik, ani jednou jsem neřekl, že souhlasím s naprosto každým jeho slovem, ale když je o čem mluvit, tak proč ne. Takže za mě asi tak. Pokud by ses chtěl dál rozumně bavit, můžeme pokračovat v diskuzi, pokud ale chceš pokračovat v tomhle napadání a stupidním získáváním převahy, tak si to nech pro sebe. Na tyhle ubohosti nejsem zvědavěj, stejně jako nikdo jiný tady. Jsou lepší věci, jak trávit čas.
janoo8 | 09.07.2020 20:27
DanielFF: Ještě jsem zapomněl že Moviezone uvádí v kině Aeru, slavné kultovní filmy. A co přesně ty uvádíš Daniely? Neříkej snad že tě pustili k tomu kvízu. Nebo se mezitím díváš na Jeremyho nebo Annu?
janoo8 | 09.07.2020 20:24
DanielFF: Za to ty tu sebereflexy potřebuješ jako sůl. Napíšeš si několik článků a myslíš si že jsi nejlepší (mimochodem zdroje ze kterých v těch článcích vycházíš považuje Myšule za levičácké a SJW, jenom abys věděl). Teďka k Moviezonu, narozdíl od tebe jsou to zkušení novináři a teďka jim vyšla knížka, Encyklopedie Akčního Filmu se to jmenuje a je to velmi poučné čtení, to ti zase doporučím já ( ale pokud bys neměl na to tak mají Youtube kanál). A na řadu je Rian Johnson, no můžu říct že to sebevědomí teda máš, urážet člověka co brání vlastní práci, do které vložil energii a čas, přičemž ty píšeš články za 65,- Kč max, jo rozhodně si lepší než on :) Pokud jsem toxický tak budiž, ty to nakonec umíš poznat, né? A ohledně mé ignorance, tak jsi ty zase ignoroval můj argument ohledně Jeremyho a Captain Marvel ( těch 15 videí) a teďka tu Batwoman. Nakonec můžu říct že si dopadl líp než já, jako opravdu dětinsky urážet scénaristu, jenž připravuje další film a sledování kreténa v kšiltovce v "herním pokoji", který nadává na všechno co se mu dostane do ruky. Je to opravdový úspěch.
DanielFF | 09.07.2020 18:38
janoo8: Moviezone že jsou nestranní? To je teda dobrý vtip :D Svými reakcemi ukázal Rian Johnson akorát to, že nemá žádnou úroveň. Jediné, co má, je leda tak nízké sebevědomí, když nedokáže ustát kritiku, která byla ještě ke všemu zasloužená (neuznal absolutně žádnou výtku, ani jednu). Já bych na jeho místě určitě nebyl, protože jednak nejsem takhle ubohej a hlavně bych nikdy nenatočil takovej paskvil. Ale neodbíhejme od důležitých tématů. Jaký má význam, že se snažíš urážet Mysuli a v závěru i mě? To nás urážíš proto, že ti už dochází argumenty? Je hodně vtipné, jak se tady oháníš tím, že posloucháme jen to, s čím souhlasíme, přitom to děláš ty. My máme pro věci, které říkáme, pádná zdůvodnění, která už jsme tady uvedli, ale ty je v odpovědích ignoruješ, slepě si meleš svou a dokonce začínáš s urážkami. Kdopak je tady teď toxický, hmmm? Měl bys se sebou něco dělat, kamaráde, pořádně se nad sebou zamyslet a vybudovat si nějakou sebereflexi. Ty Čtyři dohody by ti mohly pomoct. Buď se budeš zvedat, nebo padat, je to na tobě.
janoo8 | 09.07.2020 16:44
Mysule: Nezapomeň na Moviezone. Tyhle všechny weby berou informaci ano ze zahraničních webů, ale ty jsou neutrální, jenom informují co se děje, nic víc. Ale protože neříkají to co chceš slyšet, jsou hnedka pro tebe levičáci. Asi už víme koho si volila. To že si kyberšikanu nezažila, neznamená že ostatní né, ty ignorantská náno. Mimochodem pro připomenutí: https://www.fandimefilmu.cz/ko… />
DanielFF: No Jeremy má teďka 265 tísíc odběratelů, což není hodně ale taktéž není málo. A přesto musí dělat video s titulem "Woke Batwoman gets even Woke". Né pan Jeremy vydělává na toxicitě. Hlavně že má tu svoji hernu, co? Ale upřímně stejně je to jedno, ty mně nebudeš, a oni ty ostatní z druhé strany barikády. Víš co mně zajímá? Víš jak si nádával Rian Johnsovi že kopal kolem sebe. Zajímalo by mně jak by ses zachoval kdybys na jeho místě. A neříkej že bys to bral v klidu. Po tom co bys do toho dal čas a energii. Ale ty vlastně o tom nic nemůžeš vědět.

Na závěr by chtěl říct že vy dva jse fanoušci za trest, nic víc.
DanielFF | 09.07.2020 13:45
janoo8: Nevím, kde jsi to vzal s tím YouTubem. Že to funguje podle toho, jaký název zvolíš, je známá věc. Nemusí to akorát třeba řešit už ty hodně velký kanály, které mají už tolik odběratelů, že budou mít u všeho velký počet zhlédnutí tak jako tak. Navíc zřejmě nevíš, že třeba Jeremy z G+G už několikrát schválně zkusil udělat videa s nezáživným názvem a mělo to strašně málo zhlédnutí- takže to takhle funguje. Zbytek dobře vystihla Mysule. Víš, co je tvůj problém? Že ty své představy pokládáš za realitu a už nejdeš dál po faktech. Ale neber to nijak špatně, to dělá spousta lidí a dokonce to dělal i šéfredaktor tohohle webu. Já se vždycky řídím jednoduchým pravidlem- když toho o dané oblasti dost nevím, nedělám o tom žádné závěry. Buď si dám tu práci a zaměřím se na to pořádně, abych se dobral faktů, a nebo o tom zkrátka nebudu dělat žádné jasné soudy, protože když o něčem budeš dělat soudy jen na základě svých představ a myšlenek, s vysokou pravděpodobností se spleteš. Doporučuji ti mrknout se na Čtyři dohody (je to jak kniha, tak i záznam divadelního představení na YouTube), kdy jedna z těch dohod popisuje, jak můžeme sami sebe dostávat do pastí a do problémů, pokud budeme svoje myšlenky a představy pokládat za realitu. Hodně si z toho člověk odnese.
Mysule | 09.07.2020 11:12
janoo8: Edna a fandimefilmu...kteří přebírají všechno z jednostranně (levičácky, SJW, doplň si sám jak to chceš nazývat) zahraničních webů a v komentářích si z toho pak lidi hojně dělají srandu. Jako pro mě osobně tyhle stránky jsou zajímavé jenom jako info co se chystá, co z toho bych chtěla vidět. Na Ednu nechodím vůbec. Pokud bereš jako jediné objektivní zdroje tohle, tak "jsme doma" a dál není o čem se bavit.
Viz. to co píše Daniel. Ti youtubeři, které jsi zmínil, nikdy nehejtovali jen tak pro nic za nic. Souhlasit s nima nemusíš, ale nemůžeš tvrdit, že by podněcovali nějaké útoky proti hercům apod. Naopak i v těch kritických videích vždycky zdůrazňovali, aby lidi dělali rozdíly mezi neoblíbenou postavou a člověkem, který ji hraje.

"Mimochodem stále jsi mi neodpověděla jestli chceš stále něco vědet o mé rodiné historii." Nikdy jsem nechtěla vědět nic o tvé rodinné historii a nevím proč by mě měla zajímat rodinná historie nějakého random týpka z netu. Nepleteš si mě s někým?
janoo8 | 09.07.2020 00:08
DanielFF: K Favreauovi: Prosím tebe když se naposledy někdo snažil být originální tak dopadlo blbě. I když po něm dneska volají aby se vrátil. Já bych taky chtěl od Star Wars něco jiného než ty nebo Disney a přesto my nevadí že to nedostanu.

Bitch Please. Jeremy ani Anna, The Quarting či ten tlustý holohlavý brit ( nevím jméno) nejsou kritici, oni jenom najdou nějaký bulvární článek či nějakou nepravdivou informaci a udělají z toho údalost, opakují tam slova SJW, politickou korektno apod. Aby rozdmýchavali vášně a toxicitu, protože z toho mají úspěch, nezajímají nějaké frančízy, a ty je posloucháš proto že říkají to chceš ty slyšet. Samozřejmě neřeknou na veřejnosti že by chtěli aby jejich sledující někoho napadli, nejsou blbí. Např. Jeremy udělal video o Captain Marvel a o Brie Larson, řekl tam že ho nezajímá že oni nebude dělat o ni video. A náhle 15 videí, jedno s titulem "Kevin Feige is secretly SJW". Nebo když jedna herní postava v MK11 řekla podle nějakého článku poznámku o Trumpovi, tak hnedka nádaval že je to politická hra a tak podobně. Stejně jako u Birds of Prey.

S tím Youtubem to není, můžeš mít sledovaná videa a nemusíš přitom používat ty posraný slova.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu