Komentáře 3

Avari | 20.09.2021 17:17
Karel: moje řeč. Ten rozpočet je jen pro pozlátko, aby ty svoje neomarxistický voloviny prodali masám. Stačí jak Netflix domrvil Zaklínače.
Avari | 20.09.2021 17:17
Karel: moje řeč. Ten rozpočet je jen pro pozlátko, aby ty svoje neomarxistický voloviny prodali masám. Stačí jak Netflix domrvil Zaklínače.
.Karel | 20.09.2021 10:26
I když se jim podaří navázat spolupráci s Howardem, tak celý tvůrčí proces je už nyní značně jiný a ani on si z prstu nevycucá něco tak dokonalýho, jako byla hudba k Pánu prstenů a jsem přesvědčený, že ani k Hobitovi se nepřiblíží.
Tohle bude jen dražší a pozlacenější druhej Witcher style. Masám se to bude líbit, ale Jackson to nebude ani náhodou... a ano ve Středozemi černýho, hnědýho nebo i žlutýho elfa, hobita, trpaslíka nebo Númeronce nerozdejchám. Ani Melkora ani Saurona ani jiný Maiar. V tomhle veledíle není prostor pro barevný omalovánky, tenhle svět má jasný mantinely... on ho má i Witcher a třeba takový smyslný "arabský" Zerikánky z jižnějších oblastí musí i tak hrát über babochlap negerky, byť ve světě Zaklínače se na tuty pohybují černí lidé, jen bohužel pro ně jsme v obdobě středověku na severu a sledujeme extrémně rasistickou a fanatickou společnost. Pokud tam lidem vadí špičatý uši, tak by jinou barvu kůže asi stěží přecházeli :'D

Přičemž zpět ke Středozemi. Casting už částečně známe :)... jsem mírně přesvědčený, že po prvním traileru to u mě skončí stejně jako ten Witcher.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu