Komentáře 5

Ricmont | 07.09.2016 20:59
Tak se dalo podle ceny předpokládat že bude soutěž trošku jako chudí příbuzní oproti třeba Francouzské verzi. Ono co by jste chtěli za pár milionů korun.
Osobně jsem rád že z Boyardu není další Wiperout a drží si aspoň nějaký styl. Určitě bych ale uvítal kdyby ubylo prupovidek otce Rosáka.
Anarvin | 07.09.2016 19:45
Jo, pustili : )) Já se těšil, co bude za úkol kvůli chybějícímu klíči a marně jsem lovil v paměti. Říkám si: Furas ho hodí do moře a někdo poplave? Budou muset prodělat souboj s takovými těmi sklepními velmistry? Někdo bude muset proplavat zatopeným sklepením a odemknout jim zevniř? Neeee, odeberem vám pár vteřin, vyřešeno :D :D
Emma | 07.09.2016 19:39
Anarvin: Přesně to jsem si říkala taky! "Ty jo, oni to nemají na čas?" a najednou ta časomíra :-D Ale zas na druhou stranu, sto tisíc mají jistejch a pokud jsem dávala pozor, tak do komnaty je pustili i když jim jeden klíč chyběl, ne?
Anarvin | 07.09.2016 19:36
Já si v první chvíli říkal: Je čas poklábosit, to asi tahle verze nebude na čas. A pak sjedu očima do rohu a už si říkám je: Tak poočkaaat... :D
Emma | 07.09.2016 19:32
Já byla teda spíš zklamaná. Na původní pevnosti jsem vyrostla a doteď se ráda dívám na různé její novější verze z různých zemí, které se u nás vysílají. To, co je popisováno v první části recenze mi tudíž nevadilo, na to už jsem pár let zvyklá (některé verze mají dokonce i počítačem ovládané úkoly ve speciálních "digitálních" celách), peotože soutěž se prostě vyvíjí a jde s dobou.
S čím ale naopak souhlasím na 100% je především kritika toho, že pořad je oproti verzím z jiných zemí (i originálu) neskutečně osekaný. Klíčů jen pět, indicie tři a ani z vězení nemusel soutěžící utéct, prostě ho pustili, to jsem snad ještě nezažila. A taky mi přišlo, že se tam všichni neskutečně vykecávají. Jiné země jedou jak motorové myši, aby toho co nejvíc stihly, a tady byl nezávazný pokec před i po plnění úkolu a čas nikdo nehlídal. A ty hádanky, na úrovni mateřské školy s nekonečným množstvím nápověď, to je vyložená ostuda! Čili podle mě se to zatím moc nevede a i když tomu šanci asi ještě dám, mohlo to IMO být mnohem lepší.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu