Komentáře 5

Spike | 03.12.2016 01:05
Já nevím ale já se nejraději dívám na Supergirl, protože ta holka je prostě skvělá! Taková správně ztřeštěná a bláznivá a dokonce ani akce a triky nejsou špatné. Arrow a Flash také sleduji a jako oddechová zábava je to neškodné. Legends of Tomorrow je celkem netradiční seriál, který mě taky zatím baví. Pokud se v budoucnu přidají i samostatné seriály o Supermanovy a Batmanovy tak mě to vadit ani trochu nebude i přesto, že by to bylo na stanici CW.
Fimi | 29.11.2016 20:55
Amell, ten člověk má jen jednu polohu a ještě špatnou....tyhle komiksovky CW nesleduji, dokonce i Smallville mě minul. Pokud ovšem, jak tu někdo píše, se Arrow uměle snaží bojovat s Flashem a vypadá to absurdně, není o kvalitu seriálu jistě nouze :-D
Bayy | 29.11.2016 20:10
Tak Flash si alespoň na nikoho nehraje.. Flash je prostě Flash.. Asi nejdůstojnější ze všech seriálů z tohoto vesmíru. Má svůj nadhled.. uvěřitelnější herecké výkony a některé bych považoval za doslova nadstandardní, když vezmeme v potaz, že se jedná o televizní produkci. Vážně jsem byl kolikrát překvapený kvalitou některých scén.. Gustin je na kilometry lepší herec, než Amell.. Dobře, než oba Amellové.. Už od začátku měl dominovat on..

Jinak.. ze své podstaty ani tak není směšná jeho přítomnost mezi všemi meta-lidmi.. jako spíše snaha soupeřit s někým, jako je právě Flash. Jít šípem proti rychlonohému.. To vážně nemá logiku. Ty jejich souboje byly vždycky postavené na hlavu. Nebo jakékoliv Flashovi souboje proti komukoliv, kdo nebyl rychlíkem, nebo neovládal čas. Když v jeho přítomnosti.. při "aktivování" jeho schopností se všechno kolem něj drasticky zpomaluje, ne-li zastavuje, tak ho přece nikdo nemůže zasáhnout, praštit, nebo zranit.. a přece se to děje. Jasně.. o čem by ten seriál byl, přesto.. Je to trochu absurdní.

Supergirl se musím kolikrát zasmát.. docela mě baví ten její "neurvalecký" postoj.. jak se kymácí ze strany na stranu, rozhazuje ruce a machruje.. ;D To mě vždycky dostane.

Myslíš v tv u nás..? Kdo ví.. ale na CW logicky ano..
Tom117 | 29.11.2016 18:40
Už teď Arrow vypadá směšné, když vedle něho jsou lide s nadpřirozenými schopnostmi. :) Když byl ještě realistický tak byl super.

Flash je dobrej, ale Supergirl? Tragédie :D Neví někdo jestli budou dávat Flashe i v tv?
Bayy | 29.11.2016 12:09
Vážně doufám, že se to nestane, jinak by Amell ztratil práci, hah.. Lidé ho sleduj stejně jenom proto, že si hraje na Batmana.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu