Komentáře 9

Red Hood 9 | 07.04.2017 00:47
Fimi: Ok, díky moc. Shadowland a Tajnou válku mám už v merku delší dobou. :) Na Omnibus Daredevila... Krásná představa. :D
Fimi | 06.04.2017 20:35
ono toho u nás moc nevyšlo přímo s ním, bohužel přímo s ním vyšlo jen to Pátrání, jinak se objevuje v týmovkách jako vedlejší postava, u nás např v Shadowlands (UKK Říše stínů), byl i v Tajné válce, ale přímo nějaká větší role nic moc, ještě omnibus Daredevil, ale ted nevim v které knize přesně byl, jsou to čtyři knihy a každá stojí 900...pak se objevil myslim ještě v Lukovi v NHM, ale nejsem si jistej
Red Hood 9 | 06.04.2017 20:30
Fimi: Ok. Však každý máme jiný vkus. :D Když už jsme u těch komiksů... Doporučil bych jsi mi něco s Dannym? Tato postava mě zaujala už když hostovala u Spideyho a Daredevila + super seriál. Už mám v plánu UKK Pátrání po Coleen Wingové. :)
Fimi. | 06.04.2017 07:46
Nehadam se však vpohode mne se to nelíbilo prostě. Teď asi výcvik nedokončí když brána je zavřena a budeme tu mít nedokončeného fista můj problém je že znám komiks a tam to je uplne jiná postava
Red Hood 9 | 06.04.2017 01:20
Fimi: Nechci se hádat, jen se pokusím odpověďet na tvé "nepochopené" části:
1) Nemám pocit, že by Matt natrhl Dannymu prdel. Vem si například sedmou epizodu (myslím), kdy je Danny v tom turnaji. Mám pocit, že Daredevil by vypadl ve druhém.
2) Na Matta poslali hromadu ninjů, protože už s ním měli, co dočinění a plus ho chtěli zabít. Gao sama Dannymu říká, že zabít ho nechce, a že vždy k němu byla upřímná.
3) V seriálu nebylo řečeno, že je Danny největším mistrem bojových umění. Ano má titul Iron Fista, ale jak sám řekne na konci seriálu: Potřebuji se vrátit do Khun-Lunu, abych dokončil svůj výcvik.
4) Proč komando nevystřelilo... Nevím. Claire však už něco umělá a nevíme, jak dlouho cvičila.
5) Proč Claire nezavolá Matta? Vždyť řekla, že je nedostupný! :D

Harold byl parádní. Jako sorry, ale kde sakra dostanete vraždu pomocí lžičky na zmrzlinu? :D Faramir je prostě boží. :)
Souhlasím, také s Wardem. V posledních dílech se mi nehorázně zalíbil.
Fimi | 05.04.2017 17:50
Seriál o mistru bojových umění bez mistra bojových umění, konečně tu máme posledního člena do party a opět se nezadařilo. Jessica byla táhlá a pomalá, Luke byl nudnej a tohle je tak nějak od každého něco. Jak je možné, že seriál o bojových umění o mistru a bijci na mě působí tak, že i Daredevil by mu netrhnul prdel a to je špatně. Jak je možné, že proti Daredevilovi Hand pošle desítky ninjů je tam tuna pořádnýho souboje, ale tady není nic, tady na pseudo mistra pošlou jen pár blbů. Jak je možný, že proti nim jde komando po zuby ozbrojené a vystrojené a bez výstřelu je přemůže i Claire bez výcviku? Jak je možný, že Danny chytne madam Gao, sváže jí a Claire prostě nezavolá Daredevila, který proti Handu bojuje? Těch chyb je tam prostě jak když nasereš, logických kolapsů nespočet, no prostě hrozný, vždy když má přijít akce, začne se něco tupě vysvětlovat, vyprávět a nakonec nic......naštěstí seriál zachraňují vedlejší postavy sourozenecké duo opravdu seriál žene kupředu, Harold je správně podlý a dábelský a madam Gao konečně dostává větší roli no a Coleen, na tu se pěkně kouká....bohužel seriál mě zklamal a nejspíš si ho nikdy znovu nepustím, stejně jako Luka a Jessiku, velká škoda......bohužel tvůrci nám lžou už v úvodních titulkách, kde je více kung fu, než v celém seriálu. 4/10
yuki | 23.03.2017 16:02
Dedic rodineho imperia se vraci po letech z nuceneho exilu, ten origin je jen marvelovska kopirka Arrowa jak vysita.
lucasino | 19.03.2017 10:51
Souhlasím, Jessica za mě taky zatím nejlepší, pak je druhá a první řada DD a nakonec Luke Cage, kde by právě ten příběh šel vecpat do 6-7 epizod a pak by to nebylo tak utahané. Uvidím co Iron Fist, už se těším.
Alac | 18.03.2017 16:30
Projel jsem první 3 a jsem zatím fakt nadšen! Lepší jak Luke Cage, o něco horší jak Daredevil ale jen o trošku. Snad se to nezhorší, zatím jsem ale opravdu nadšen. Baví mě to :)

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu