Legion: X-Menovský seriál dostane druhou sérii

Legion: X-Menovský seriál dostane druhou sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
První série ještě ani není u konce, ale na druhé už se pilně pracuje.

Článek obsahuje velmi slabé spoilery pro prvních šest epizod první série Legion.

Z nového seriálu ze světa X-Menů s názvem Legion se stal poměrně slušný hit. Prozatím bylo odvysíláno šest epizod z celkových osmi, sledovanost není vůbec špatná a skóre recenzí se téměř vždy pohybuje mezi osmičkou až desítkou. Není tedy příliš překvapivé, že seriál bude pokračovat. Společnost FX, která je za seriál zodpovědná, si objednala druhou sérii, jež by se měla vysílat v roce 2018. Na postu showrunnera setrvá Noah Hawley (Fargo, Sběratelé kostí), pod jehož vedením vznikla první série. Té ovšem do konce zbývají ještě dva díly, proto zatím není jasné, jako cestou se ta druhá vydá.

Pokud ve dvou posledních epizodách neodhalí Davidův pravý původ, o němž jsme už jisté střípky slyšeli, je velmi pravděpodobné, že by druhá série mohla pojednávat primárně o jeho pravých rodičích, hlavně tedy o otci (v komiksech je jeho otec velmi známá komiksová i filmová postava, kterou tu pro uchování tajemství zmiňovat nebudeme). Při příležitosti oznámení druhé série řekl prezident FX Eric Schrier toto: ,,První série Legion pro nás byla velkým úspěchem. Je to víc než jen nový seriál, je to zcela nové a originální pojetí superhrdinského žánru. Děkujeme Noovi Hawleymu za to, že se nebál riskovat, a že předčil všechna očekávání.“

Jediný herec, u kterého můžeme téměř stoprocentně počítat s návratem, je nejspíš Dan Stevens. Jelikož hraje hlavní postavu, podle které se seriál i jmenuje, těžko bude z příští řady vynechán. U ostatních herců zatím není jasné, jestli si své role zopakují, nebo ne. Z první série dva díly stále zbývají, takže jejich osud je nám v tuto chvíli nejasný. Jak se vy těšíte na pokračování seriálu? Co byste si v něm všechno přáli vidět?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu