Attack on Titan: Parádní trailer na druhou řadu

Attack on Titan: Parádní trailer na druhou řadu | Fandíme seriálům
Už v dubnu konečně skončí pro fanoušky Attack on Titan úmorně dlouhé čekaní, protože anime se vrací na obrazovky s druhou řadou.

Attack on Titan (v originále Shingeki no Kyojin) začal v roce 2009 jako manga, kterou napsal a ilustroval Hajime Isayma. V ní se před čtenářem rozprostírá příběh z postapokalyptické doby, kdy před sto lety bylo lidstvo málem vyhlazeno titány. Hlavním hrdinou je Eren Jaeger, který se v dětství stal svědkem strašlivé události, kdy jeden z největších titánů proboural opevnění města, jež je mělo před těmito brutálními monstry chránit. Pro výškově různá humanoidní stvoření jsou lidé potravou a tou se bohužel stal i jeden z Erenových rodičů. Pomstou posedlý mladík později vstupuje do vojenské jednotky, kde prochází výcvikem, který mu snad pomůže s titány nejen bojovat, ale hlavně je všechny vyhubit.

V roce 2013 příběh převyprávělo anime, díky kterému popularita značky ještě zesílila. Druhá řada se začne vysílat 1. 4. a bude čítat opět dvacet pět epizod. Co v nich čekat? Po hořkosladkém vítězství proti ženskému titánovi nebude mít Eren čas na odpočinek, protože horda obrů po zdolání první zdi jménem Maria, se blíží k hradbě Rose a boj o lidstvo tak pokračuje. Kdo vyhledává napínavé a dobrodružné anime, jež se neštítí brutality, tak ten by Attack on Titan určitě neměl minout. Nový trailer na druhou řadu slibuje opět velký masakr a nabízí pohled na nové druhy titánů. Natěšenost je velká. Tak ať už je to tady!

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu