Kingdom: Třetí řada bude poslední

Kingdom: Třetí řada bude poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Svět boxu se s námi rozloučí ve velkém stylu, slibují tvůrci.

Nadcházející třetí řada seriálu Kingdom bude pro bojová umění a hlavně diváky konečná. Televizní stanice AT&T Audience Network společně s Endemol Shine Studios vydaly prohlášení týkající se seriálu:

„Těšíme se na nadcházející třetí sérii Kingdomu, která má premiéru 31. 5 v 8 hodin na AT&T Audience Network. Očekáváme, že bude skvělá a ocení tvrdou práci a obětavost jejího tvůrce Byrona Balasca, stejně jako celého štábu. Nemohli jsme být více hrdí, že jsme se všemi pracovali na tak úžasné sérii“

Herec Jonathan Tucker (Hannibal), který hraje Jaye Kulina, napsal na svůj Twitter: „Nemuhu být pyšnější, že jsem byl součástí toho všeho...“ Tucker následně dodal, že je „vděčný té mimořádné skupině lidí (s žádnou lepší nikdy nepracoval), celému obsazení, všem fanouškům a velkorysému světu MMA. Čest.“

Seriál měl druhou sérii prodlouženou o deset epizod a už po premiéře roku 2014 se těšil velmi pozitivním recenzím. Ve třetí sérii se vrací hvězda seriálu Frank Grillo (Captain America: Návrat prvního Avengera) jako bývalý MMA bojovník. Dále v hlavních rolích Kiele Sanchez (Ztraceni), Matt Lauria (Lovci zločinů), Nick Jonas, Joanna Going (House of Cards), Jonathan Tucker a Natalie Martinez.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Yura | 29.11.2017 04:52
No, ja bych jeste jednu serii zvladl, i kdyz ted kdyz je Nate mrtvej a Alvey vyhral svuj posledni zapas tak nevim o cem by to bolo dal :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu