Dočkáme se někdy seriálu s Ms. Marvel?

Dočkáme se někdy seriálu s Ms. Marvel? | Fandíme seriálům
Její životní idol míří na filmová plátna, dostane se někdy i na Ms. Marvel?

I když se postava Kamaly Khan, neboli Ms. Marvel, pohybuje v komiksovém světě pouze čtyři roky, její popularita může konkurovat mnohým starším marvelovským postavám. Je jí pouze 16 let, prochází si skutečnými životními problémy a hlavním důvodem její popularity je to, že Kamala je prakticky komiksový fanoušek žijící v komiksovém světě. Všechny hrdiny, kteří její svět obývají, naprosto zbožňuje a nejvíce ze všech si idealizuje právě Captain Marvel. Když sama dostane schopnost ohýbat, natahovat a přetvářet své tělo do nejrůznějších tvarů a podob, a setká se se svým životním vzorem osobně, Captain Marvel jí odkáže své staré jméno Ms. Marvel a Kamala začne potírat zločin na vlastní pěst. Jelikož Captain Marvel dostane v roce 2019 svůj první vlastní film s Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek) v hlavní roli, nabízí se otázka, jestli někdy uvidíme i hranou verzi Kamaly Khan. Marvel má filmy rozplánované až do daleké budoucnosti a o celovečerním filmu s Ms. Marvel nikdy nepadlo jediné slovo. Když se ale kvapem blíží seriál Inhumans, s jehož postavami má Kamala velmi úzké vztahy, je možné, že Ms. Marvel zamíří spíše do televize.

Proslýchalo se, že slavný oscarový scénárista John Ridley (12 let v řetězech, seriál American Crime) pro Marvel nějakou chvíli pracoval na neznámém projektu. Nikdo neví, co je na tom pravdy, jelikož tato zpráva se poprvé objevila na sociální síti Reddit, žádné zdroje nebyly uvedeny a zpráva byla také poměrně rychle smazána. Tento nepotvrzený zdroj tvrdil, že John Ridley dostal od Marvelu na výběr mezi několika možnými seriály, včetně Cloak and Dagger, a on si vybral právě Ms. Marvel. Podle zprávy na Redditu by měla Ms. Marvel zamířit na stanici ABC, kde Marvel vysílá Agenty S.H.I.E.L.D.u (Sám Ridley se nedávno pouze vvjádřil pouze v tom smyslu, že „něco“ s Marvelem stále probírá).

I kdyby se kterákoliv z těchto informací nakonec ukázala jako pravdivá, největším problémem s přivedením Ms. Marvel na televizní obrazovky by byl rozhodně její komplikovaný původ. Pokud by se Marvel nerozhodl její minulost vytvořit úplně od nuly, bylo by nejspíš nutné počkat ještě několik let, aby byly všechny základní kameny pro vytvoření seriálu připraveny. Ms. Marvel totiž získala své schopnosti kvůli Inhumans. Někteří se párkrát mihli v Agentech S.H.I.E.L.D.u, ale hlavní královská rodina Inhumans dostane vlastní seriál až tento rok, a právě s nimi je Kamala nejvíce spjatá.

Jak již bylo zmíněno, Ms. Marvel je ale snad ještě více provázaná s Captain Marvel, která se poprvé objeví až příští rok v Avengers Infinity War a teprve v roce 2019 dojde na její samostatný film. Nejbližší možný termín, kdy by seriál mohl odstartovat by tedy byl rok 2019, pochybuji ale, že by Marvel chtěl představit nový seriál s novou hrdinkou těsně před posledním filmem třetí fáze marvelovského vesmíru, čtvrtými Avengers. Pokud by tedy Marvel opravdu vyvíjel seriál s touto postavou v čele, očekávat bychom ho mohli nejspíš až začátkem čtvrté fáze anebo s hodně pozměněným originem.

Líbí se vám koncept seriálu s mladou hlavní hrdinkou? Jaké další případné seriály byste od Marvelu rádi viděli? Napište nám do komentářů.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu