Pacific Rim: Guillermo del Toro doufá v animovanou sérii ze světa obřích robotů

Pacific Rim: Guillermo del Toro doufá v animovanou sérii ze světa obřích robotů | Fandíme seriálům
Legendary Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračování původního filmu sice nerežíruje, ale Guillermo del Toro by rád převedl bitky robotů s monstry i do animovaného formátu.

Ke svému filmu Pacific Rim z roku 2013, ve kterém nám předvedl opravdu megalomanskou a ze řetězu utrženou akci, se Guillermo del Toro nějakou dobu snažil vypracovat i druhý díl. Jednička si naneštěstí v kinech finančně nevedla úplně obstojně a tak to s jeho nápady šlo pomalu ale jistě z kopce. Když už to vypadalo, že žádná naděje na potenciální druhý díl nezbývá, projektu se chopili noví scénáristé, ke snímku se připojil režisérský filmový nováček Steven S. DeKnight, k jehož předchozí tvorbě patří hlavně scénáře pro seriály Daredevil, Spartakus či Smallville, projekt dostal jméno Pacific Rim: Uprising a dále se prakticky pokračovalo bez del Tora. Ten pro snímek dělá pouze producenta a do samotného filmu prakticky nemůže nijak zasahovat.

Nepříliš dávno ale pro internetovou stránku Collider del Toro dlouze promluvil o všech projektech, které připravuje, a jež by rád přivedl v nejbližších letech k životu. Mezi těmito projekty zmínil i koncept animovaného seriálu, jež by měl rozšířit svět obřích monster a lidmi ovládaných robotů i do televize. Pacific Rim byla pro režiséra kdysi jeho srdcovka a práci na filmu si nesmírně užil, zřejmě se tedy svého filmového dítěte nechce jen tak vzdát. Všechny tyto potenciální filmy a seriály, do kterých del Toro momentálně investuje svůj čas, ale také nikdy nemusí spatřit světlo světa, a jelikož režisér právě vyvíjí svůj nový film The Shape of Water, na animované robotí bitvy bychom si museli počkat minimálně ještě několik let, pokud by na ně vůbec došlo.

Chtěli byste vidět Pacific Rim i v  animovaném kabátku pro televize, nebo si vystačíte s filmovou sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu