Cloak and Dagger: Trailer odhaluje "Romea a Julii" od Marvelu

Cloak and Dagger: Trailer odhaluje "Romea a Julii" od Marvelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Tyron a Tandy se nám ukazují ve vůbec první upoutávce a odhalují nové podrobnosti, jako datum premiéry a počet epizod.

O objednání celé první sezony seriálu Cloak and Dagger pro Freeform víme už od jara minulého roku. Postupně proběhl casting (v hlavních rolích Olivia Holt a Aubrey Joseph), režie první epizody se ujala Gina Prince-Bythewood (Láska a basket, Tajný život včel), showrunnerem se stal Joe Pokaski (Daredevil, Kriminálka Las Vegas, Hrdinové). Filmaři také nemuseli točit žádný kontrolní pilotní díl, schválena byla rovnou celá pilotní sezona.

Včera Marvel odhalil první ukázku z nového zákoutí svého světa. Upoutávka rozhodně působí jako něco jiného a ve světě superhrdinů netradičního. Spíše než další Marvel seriál připomíná trailer na nějaké romantické drama. Trailer ale není vše, co pro vás dnes máme. Na nedávné akci LA Screenings, kde se prezentovala televizní budoucnost studia Disney, se totiž několik lidí konečně o seriálu trochu rozpovídalo a dalo nám nové informace, včetně mírně přesnějších údajů o tom, kdy by první řada mohla vstoupit do televizí a kolik dílů by měla obsahovat.

Nejprve se podíváme na datum premiéry. Prezidentka stanice Freeform Karey Burke pohovořila s Hollywood Reporterem. Redaktor se jí zeptal, zda se stále premiéra chystá na zimu 2018 a jestli náhodou seriál nebude uváděný ve stejný večer jako další chystaný komiksový seriál, The New Warriors. Na to zareagovala Burke slovy: ,,Ano, stále zima 2018. A vysílat je pohromadě by nebyl tak špatný nápad. Takovéto věci neustále upravujeme a chceme je mít pevně usazené, než [začneme zpracovávat program na příští rok]. Vysílat je dohromady je tedy jedna alternativa. Možná ale zůstaneme u tradičního rozdělení vysílání na komediální a dramatické večery, tak jak to děláme teď. To bychom měli Marvel komedii (New Warriors) na komediální večer a Cloak and Dagger jako součást dramatického večera.“ Tím nám tedy Burke potvrzuje, že první řada Cloak and Dagger dorazí na obrazovky až někdy začátkem příštího roku, jelikož Freeform chce dost možná seriál vysílat společně s trochu komediálněji laděnými New Warriors, kteří ještě ani nezapočali natáčení. Seriál by na ně tedy musel počkat. Rok 2018 potvrzuje nyní i trailer samotný.

Na LA Screenings ovšem nedošlo jen na datum premiéry Cloak and Dagger. Bývalý víceprezident Disneyho, Mark Endẽmano, v jednom z rozhovorů také odhalil skutečnost, že první řada seriálu bude mít pouze 10 epizod, namísto 22, o kterých se dříve spekulovalo (22 dílů má jedna sezona Agentů S.H.I.E.L.D.). Ten o seriálu nadále promluvil jako o celku a podle jeho popisu máme čekat příběh plný emocí, který se bude soustředit hlavně na romantický vztah mezi dvěma hlavními postavami, jaký jsme u Marvelu ještě neviděli. O Tyronovi (Cloak) a Tandy (Dagger) mluvil jako o "Romeovi a Julii od Marvelu", s jediným rozdílem, že nemáme očekávat jejich smrt na konci prvního dílu. Tento fakt trailer jednoznačně potvrzuje, jelikož se soustředí především na dva hlavní hrdiny a jejich vztah, z jejich speciálních schopností vidíme opravdu jen zlomek. Během akce bylo ještě zmíněno, že komiksový původ obou postav nebude použit a scénáristé přijdou se svým vlastním.

V předloze získá ústřední dvojice své schopnosti, když na nich proti jejich vůli vyzkouší pouliční gang neznámý typ speciální drogy. Tvůrci zřejmě hodlají jejich původ přetvořit tak, aby měl nějakou spojitost s už existujícím marvelovským světem, soudě podle transparentu společnosti Roxxon, která už se ve filmovém světě několikrát objevila, především v trilogii Iron Mana. Jak se líbí trailer na superhrdinskou romanci vám? Jste spokojeni s počtem epizod seriálu a jeho premiérou? V galerii najdete ještě první oficiální fotku hlavních hrdinů, nové oficiální logo seriálu a několik screenshotů z traileru.

Zdroje: THR, MIP Blog,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Red Hood 9 | 22.04.2017 20:12
Interesting...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu