King Kong Skull Island: Chystá se televizní Kong

King Kong Skull Island: Chystá se televizní Kong | Fandíme seriálům
Kong nám nedávno prokázal, že je stále králem kin, teď se pokusí rozšířit své království i na televizní obrazovky.

Letošní film o králi opic s názvem Kong: Ostrov lebek vystřelil slavného King Konga znovu do první ligy. Utržil nemalou částku peněz, hodnocení si také neodnesl vůbec špatná a jeho hlavní hrdina/záporák už se teď může připravovat na filmový souboj s Godzillou, který na něj čeká v roce 2020. Kromě Godzilly se na Konga ale chystá ještě něco jiného. Bylo totiž oficiálně oznámeno, že společnosti IM Global Television a MarVista Entertainment spolupracují na televizním seriálu originálně pojmenovaném King Kong Skull Island.

I přes obdobný název nemá seriál mít nic společného se zmiňovaným filmem od režiséra Jordana Vogt-Robertse, pouze se inspiruje stejnou předlohou. Scénář momentálně zpracovávají Jonathan Penner a Stacy Title, kteří napsali letošní průměrný horor Skryté zlo. Stacy Title film i režírovala. I když jejich dosavadní práce není zrovna žádné mistrovské dílo, lidé z obou studií v nich zřejmě vidí nějaký potenciál. O projektu promluvil ředitel IM Global Television Mark Stern: "O tento nadčasový příběh je viditelně stále zájem. Adaptace od Jonathana a Stacy je opravdu skvělá a velice se těšíme na spolupráci s MarVista, až budeme tento napínavý příběh o přežití přivádět k životu pro novou generaci fanoušků Konga.“, k čemuž ještě šéf MarVista Fernando Szew přidal svůj komentář, jenž nám odhalil i pár detailů týkajících se samotného seriálu: "Jonathan a Stacy zpracovali příběh, který okouzlil generace fanoušků ve svých všemožných podobách a vytvořili z něj novou moderní verzi, jež se bude soustředit primárně na ženské postavy.“

Tento fakt dále potvrdil i server Deadline se zprávou, podle které hlavní postava či postavy opravdu budou ženy. Dále doplnil, že scénář Jonathana Pennera a Stacy Title je silně inspirovaný dvěma knihami - King Kong a Kong: King of Skull Island, které vzešly z pera autorů Brada Stricklanda a Joea DeVita. Seriál má také zdokumentovat samotný původ Ostrova lebek, na kterém Kong žije. Zatím vůbec není jasné, kde by se mohl projekt vysílat, ani kdy bychom ho potenciálně mohli čekat.

Pokud na něj jednou opravdu dojde, zajímala by vás další verze krále opic, nebo byste se bez seriálové varianty klidně obešli?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu