Stranger Things 2: Herci slibují hororovou atmosféru

Stranger Things 2: Herci slibují hororovou atmosféru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Výprava do Upside-Down není žádná procházka růžovým sadem.

Ze sci-fi pecky Stranger Things se minulý rok stal jeden ze seriálů roku a jeho pokračování je letos na podzim jedno z nejočekávanějších v rámci současné seriálové tvorby. Tvůrci nás zatím navnadili jen kratičkým teaserem, a tak jsou hlavním nástrojem na zkrácení dlouhého čekání (kromě opětovného sledování první řady) vyjádření jednotlivých herců ke druhé sérii. A jeden z nich nyní prozradil, že fanoušci mají očekávat mnohem temnější až hororovější atmosféru.

Na základě toho, co jsme viděli v první sérii, je jasné, že v Upside-Down to asi nebude žádná legrace. Ve druhé sérii se pak očekává, že se tam naší mladí hrdinové vypraví a vše nabere vážnější tón. Ostatně Finn Wolfhard, představitel Mikea, v nedávném rozhovoru řekl, že postavy čekají velké znepokojující výzvy a v celé sérii máme čekat mnohem více temnoty a hororových prvků. Zároveň fanoušky navnadil tvrzením, že se jim pokračování určitě bude líbit ještě víc než první série.

Podobně se vyjádřil i Gaten Matarazzo, který hraje šišlavého Dustina. Podle jeho slov budou všichni hodně vystrašeni a budou se cítit sami. Kromě toho jejich kamarád Will, kterého přivedli z Upside-Down zpět, není už tím stejným kamarádem, jako býval před svým únosem. Je jiný a zbytek party to bude nést těžce.

Druhá série Stranger Things dorazí na Netflix 31.10., tedy na Halloween. Oproti první sérii bude mít jeden díl navíc, tedy devět epizod. Podle teaseru, který byl poprvé vypuštěn při letošním Super Bowlu, se opět můžeme těšit na mnoho odkazů k osmdesátým létům. Zároveň víme, že se vrátí i hlavní dívčí hrdinka, Eleven, jejíž osud na konci poslední epizody nasvědčoval o opaku. Její návrat s sebou přinese jistě mnoho emocí, ale především plno otázek. Svěží vítr by pak měly přinést i nové postavy. Veškeré důležité informace o druhé sérii naleznete v našem předešlém článku.

Zdroje: Emmy Magazine, People

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 12.05.2017 21:44
obrovská natěšenost, jeden z nejlepších seriálů.....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu