Nightflyers: Z další knihy George R.R. Martina bude seriál

Nightflyers: Z další knihy George R.R. Martina bude seriál | Fandíme seriálům
Na šestou knihu z jeho nejpopulárnější knižní série už několik let čekáme, se svou televizní kariérou ale George R. R. Martin nezahálí.

S blížícím se koncem Hry o trůny je o další materiál od velepopulárního spisovatele George R.R. Martina čím dál větší zájem. S řadou spin-offů ze Západozemí se před časem vytasilo HBO a plánuje alespoň nějaké z nich vyslat do televizí po skončení osmé řady Hry o trůny. A podle nových zpráv se dalšího Martinova díla chopila stanice i SyFy. Adaptovanou knihou mají být Nightflyers, vesmírná sci-fi vydaná už v roce 1992.

Kniha pojednává o posádce nejvyspělejší lodi v celé galaxii, jménem Nightflyer, která se nedlouho před záhubou Země vydává prozkoumat neznámou mimozemskou loď, doufajíc, že by mohla být klíčem k záchraně lidstva. Jak se ale loď blíží ke svému cíli, posádka pomalu odhaluje, že nikdy neviděný kapitán a umělá inteligence zabudovaná do lodi je zřejmě směřují do neprozkoumaného vesmíru, kde na ně čekají tajemné hrozby, o nichž se nikomu z pasažérů nemohlo ani zdát.

Jako scenárista na projektu pracuje prakticky neznámý Jeff Buhler, daleko zajímavější je to ale na straně producentů. Kromě týmu sestávajícího se z nic neříkajících jmen jako Gene Klein, David Bartis, Alison Rosenzweig a dalších, na seriálu jako producent pracuje také Doug Liman, známý režisér akčních filmů Mr. & Mrs. Smith a Agent bez minulosti nebo Na Hraně zítřka, takže ani v žánru science-fiction není žádným nováčkem. Zatím nemáme žádné informace o tom, kdy bychom seriál mohli očekávat, sci-fi v hlubokém vesmíru a skvělé práce George R.R. Martina ale není nikdy dost, takže se určitě vyplatí počkat. Jak se seriálová výprava vesmírem od autora Hry o trůny zamlouvá?

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu