Impulse: Chystá se pokračování Jumpera

Impulse:  Chystá se pokračování Jumpera | Fandíme seriálům
Pokud jste skákání v Jumperovi neměli dost, tak se můžete těšit na pokračování, avšak v programu kin byste ho vyhlíželi marně.

Vzpomínáte si ještě na sci-fi film Jumper z roku 2008 s teleportujícím se Haydenem Christensenem? Mlhavě, ale přece? A bylo vám líto, že na pokračování nikdy nedošlo? Tak se možná spokojíte s Impulsem.

Jedná se o třetí román z Jumper série (druhý nese název Reflex) autora Stevena Goulda. V něm jako ústřední postava vystupuje teenagerka Cent, dcera Davida (Christensen) a Millie, jíž hrála v původním filmu Rachel Bilson. Celá rodina se skrývá před skupinou lidí, která pronásleduje Davida a ostatní tzv. skokany už léta. Proto žijí na osamělém místě v kanadských horách, ale Cent takový život odmítá a chce žít normálně. Když se bez dovolení rozhodne sjet na snowboardu zasněžený svah a uvolní tím lavinu, která se na ní valí, Cent se náhle teleportuje do vlastního pokoje. Dobrodružství protkané nebezpečím pro mladou dívku právě začalo.

Na seriálu, který se bude vysílat na YouTube Red, se podílí jako výkonný producent Doug Liman. Právě on stojí za režií Jumpera a natočí rovněž pilotní díl, který píše Jeffrey Lieber (Ztraceni, Námořní vyšetřovací služba: New Orleans). Pokud bude seriál úspěšný, je tu možnost, že se tvůrci nechají inspirovat také čtvrtým románem s názvem Exo

Zdroj: Slash Film

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu