S.W.A.T.: Hoši z Rychle a zběsile chystají seriál o zásahovce

S.W.A.T.: Hoši z Rychle a zběsile chystají seriál o zásahovce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pomáhat bude Shawn Ryan, autor kriminální klasiky The Shield.

V sedmdesátých letech dostal dvě řady seriál o zásahové jednotce, nazvaný jednoduše S.W.A.T. Ten pravděpodobně znát nebudete, ale je docela dobře možné, že jste viděli filmovou adaptaci z roku 2003, se Samuelem L. Jacksonem, Colinem Farrellem a Michelle Rodriguez v hlavních rolích. Teď se chystá nová verze seriálová.

Seriál má být procedurální (epizody budou tedy více či méně samostatné, budou se soustředit především na jednotlivá nasazení zásahové jednotky) a bude se vysílat na CBS, která je nekonečnými krimi seriály (CSI, NCIS) nechvalně proslulá. To zrovna velkou důvěru nebudí. Daleko zajímavější je personál, který za chystaným projektem stojí. Výkonným producentem je Shawn Ryan, který má na svědomí dva z vůbec nejchválenějších krimi seriálů – Policejní odznak a Terries. Společně s ním produkují ještě Neal H. Moritz (série Rychle a zběsile, mezi seriály Preacher nebo nový Prison Break) a Justin Lin, režisér Rychle a zběsile 3-6 a Star Trek: Do neznáma. Lin by zároveň mohl zrežírovat pilotní epizodu.

Scénář k ní píše čtvrtý producent, Aaron Rahsaan Thomas (Kriminálka: New York, Sleepy Hollow) a seriál by měl pojednávat o černošském poručíkovi zásahové jednotky, který je rozpolcený mezi oddaností k ulicím, ve kterých vyrůstal a ke svým kolegům. Má za úkol vést novou jednotku speciálně vytrénovaných, ale drsných vyvrhelů, kteří jsou v Los Angeles nasazováni na ty nejhnusnější případy. Seriál slibuje intenzivní podívanou a hodně akce.

Přiložené fotky a trailer jsou z filmu z roku 2003.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu