Fargo: Také třetí řada nabírá vynikající obsazení

Fargo: Také třetí řada nabírá vynikající obsazení | Fandíme seriálům
FX Networks
V jaké době se třetí řada bude odehrávat a na jaké postavy se můžeme těšit. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Do blíže nespecifikované role byl obsazen ještě Scoot McNairy. Znát jej můžete z menších rolí ve filmech Non-Stop, Argo nebo Batman v Superman, kde si zahrál muže na vozíku. Pravidelně se objevuje také v seriálu Halt and Catch Fire – PC Rebelové.

Původní novinka, 18.9.: V první sezoně Fargo tak trochu stálo ve stínu slavného filmu bratří Coenů. Na první pohled se mohlo zdát, že jde jen o laciný pokus svézt se na jménu někoho úspěšnějšího. Už první řada ale velmi rychle ukázala, že si jde svou vlastní cestou. Nabídla některé styčné body, známý mix dramatu, mizérie a černého humoru, některá témata a podobné morální vnímání vlastních hrdinů a antihrdinů. Postavy i příběhy už byly vlastní. A to se opakovalo i v případě druhé sezony, která posunula děj o několik desítek let do minulosti a efektivně tak udělala z Farga antologii.

Podobné to bude i napotřetí. Opět se setkáme se zcela novou sadou postav, snad jen jedna by měla být starší verzí postavy ze sezony druhé. Provázání by opět mělo být okrajové, podobně jako tomu bylo v případě první a druhé řady. Děj bude zasazený do roku 2010, tedy několik let po první sezoně a bude se odehrávat v Minnesotě.

Prozatím byli obsazeni tři herci. Ewan McGregor dostal šťavnatou dvojroli, kdy si zahraje bratry Emmita a Raye Stussyovi. Emmit je minnesotský král parkovišt. Pohledný obchodník s nemovitostmi, má rodinu a považuje se za typický příklad naplněného amerického snu. Jeho mladší bratr Ray plešatí, tloustne a svůj životní vrchol zažil na střední škole. Stará se o propouštění obviněných na kauci, myslí si, že mu život rozdal špatné karty, a že za jeho smůlu může jeho bratr.

Hlavní ženskou roli hraje Carrie Coons, kterou můžete znát ze Zmizelé a především ze seriálu Pozůstalí. Zahrála si Glorii Burgel, praktickou ženu, přesně takový ten typ, který popadne hasící přístroj a začne jednat, zatímco všichni okolo na menší požár na sporáku jen civí v panické hrůze. Je náčelnicí policie v městě Edna Valley, má dítě, je čerstvě rozvedená a jen těžko chápe svět kolem ní, ve kterém lidé koukají víc do telefonních obrazovek než jeden na druhého.

Poslední do trojice je Mary Elizabeth Winstead (Smrtonosná past 4, Ulice Cloverfield 10). Ta hraje Nikki Swango, mazanou svůdnici s vášní pro bridge, která byla nedávno propuštěná na kauci. Má plán a dělá všechno proto, aby byla vždy alespoň o krok před svými oponenty.

Showrunnerem je stále Noah Hawley (Zvláštní poldové, Sběratelé kostí), s premiérou se předběžně počítá na jaro 2017.

Zdroje: TV Line,

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu