The Punisher: Známe termín premiéry

The Punisher: Známe termín premiéry | Fandíme seriálům
Marvel/Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Konečně víme, kdy uvidíme zabijáka padouchů v jeho vlastním seriálu.

Po svém dechberoucím debutu v loňské druhé řadě Daredevila se lidé v televizní divizi Marvel Studios rozhodli, že někoho takového jako Punishera přece nemohou nechat jen tak ležet. Tento antihrdina je v komiksovém byznyse pravděpodobně vůbec nejpopulárnější svého druhu a verze, kterou si u Netfllixu střihl Jon Bernthal, se stala obrovským hitem prakticky ihned potom, co byl druhý Daredevil vypuštěn. Myslím, že nikdo tedy nemůže mít Marvelu za zlé, když se rozhodli trošku odsunout další pokračování ke svým již představeným seriálovým značkám, a samostatného Punishera trošku popostrčili.

Dosud nám nebylo známo, co vlastně toto popostrčení opravdu znamená, jen se dalo předpokládat, že Punishera uvidíme nejspíš někdy ke konci tohoto roku, u všech těchto řečí se ale jednalo čistě o spekulace. Datum nám teď nyní potvrzuje někdo, kdo stál seriálu přímo za kamerou, takže bychom její vyjádření měli brát s poměrně velkou jistotou. Při nedávném rozhovoru se totiž jedna z režisérek seriálu Fargo, Dearbhla Walsh, zmínila o tom, že svým dílem přispěla i na Punisherovi, a zřejmě odhalila, že jeho sólovku uvidíme někdy v listopadu.

Režisérka pochází z Irska, a když jí byl položen dotaz, zda kromě Farga ještě někdy režírovala v Severní Americe, odpověděla takto: ,, Jednou ano, ale to se ještě nevysílalo. Byla to epizoda Punishera, natáčela jsem to někdy před loňskými Vánoci, ale neuvidíte to až do listopadu. Režírovala jsem jak v New Yorku, tak v Los Angeles.“ Listopadová premiéra samozřejmě dává největší smysl, ve stejné době si před dvěma lety odbyla premiéru i Jessica Jones. Zajímavé je, že to bude už podruhé, co Marvel vypouští do světa nějaký svůj seriál společně s filmem od konkurenčního studia. Před rokem to byl druhý DaredevilBatman v Superman, a letos chce tedy Marvel nasadit svého padoušského zabijáka proti Justice League. Tak uvidíme, jak se tyto dvě značky poperou. Jak jste spokojení s Punisherovou premiérou vy?

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 09.06.2017 13:43
já jsem naprosto spokojenej....Punisher od Netflixu je výbornej
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu