Stranger Things: 2. řada možná ,,zklame“ fanoušky té první

Stranger Things: 2. řada možná ,,zklame“ fanoušky té první | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Herci dál slibují důraz na horor a je tu krátká synopse.

Snad od každého pokračování, ať už navazuje na velkou hollywoodskou produkci, nebo na malý nevinný seriál, se tak trochu automaticky očekává, že bude ,,větší a lepší“, než originál. Ohledně druhé řady Stranger Things bylo toto slíbeno již mnohokrát, herci napovídali, jak je 2. sezona ještě lepší, než ta původní a máme čekat něco opravdu dobrého. Hlavní producent a jeden z režisérů Shawn Levy, zřejmě zaznamenal, co herci o druhé řadě povídají a svým vyjádřením na Facebooku chtěl nejspíš zabránit tomu, aby si zatvrzelí fanoušci nenasadili laťku až příliš vysoko. Režisér napsal, že ve druhé řadě udělali mnoho kreativních rozhodnutí, z nichž nemusejí všichni zrovna jásat, ale ve finále by měla být uspokojivější, než kdyby se nám tvůrci jen snažili dát to, o čem si myslí, že vidět chceme. Jako příklad uvedl Levy otázku, kterou mu už prý poslalo nepočetně lidí, a to, jestli není Barb přece jen naživu. Sice si myslíte, že byste přesně tohle chtěli, ale kdyby to tak nakonec opravdu skončilo, nebyli byste s tím podle Levyho slov spokojeni.

Režisérovo prohlášení ale není jediná novinka, která se v posledních dnech objevila. Jak je psáno výše, herci o druhé sérii říkají, že bude lepší, než ta první, zdaleka nejopakovanějším prohlášením ohledně druhé řady je ale to, že bude temnější a hororovější, než ta první. Slyšíme to prakticky v každém rozhovoru, Finn Wolfhard, který hraje Mikea, ale zašel ještě o kousek dál. V prvních epizodách prý máme čekat až něco, co bude vyloženě hrozné a odpuzující. Ještě doplnil, že se tato událost týká Willa Byerse (Noah Schnapp). K tomuto něco málo doplnil také Gaten Matarazzo (Dustin), jenž osvětlil, jak se vlastně ostatní postavy dívají na Willa po jeho ,,výletu“ do Upside-Down. Celá parta kluků si prý jednoznačně uvědomuje, že je s Willem něco špatně, ale snaží se radši předstírat, jako by se nic nedělo. Nakonec přikládáme ještě krátkou synopsi od časopisu Entertainment Weekly.

Stranger Things 2 začíná skoro rok po událostech první řady, a to na Halloween v městečku Hawkins v americké Indianě (parta kluků jde samozřejmě převlečená za Ghostbusters). Will se k nim zase přidal poté, co se vrátil z alternativní dimenze Upside-Down. Ale věci se nemají zase tak skvěle, jak by se mohlo zdát, což dokazuje slimák, kterého Will vykašlal na konci minulé řady.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu