YouTube chystá víc seriálů. I s The Rockem.

YouTube chystá víc seriálů. I s The Rockem. | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Google chystá na svou největší a nejrozsáhlejší platformu další seriály, na kterých se podílejí čím dál prominentnější tvůrci.

Nabídka prémiové služby YouTube Red se každým dnem rozšiřuje, a aby toho nebylo málo, tak americký gigant si nyní objednal další seriály, na jednom z nich se bude dokonce podílet i všem známý Dwayne Johnson! Jeden ze seriálů, který si YouTube aktuálně objednal, bude mít na starost i producent a scenárista jednoho z aktuálně nejvíc oblíbených animovaných seriálů - Ricka a Mortyho. Máme samozřejmě na mysli Dana Harmona, který bude svůj nadcházející projekt Good Games produkovat ve svém vlastním studiu a bude tak mít větší slovo nad celým seriálem. V něm se objeví například Dan Avidan a Arin Hanson, kteří jsou součástí nově vytvořeného eSports týmu a budou se bavit o tom, jak to v takovém eSportu vlastně chodí.

V pořadí druhý seriál bude pro změnu produkovat známý herec Dwayne Johnson, společně s Danem Garciou. Zach Gilford v jejich seriálu Lifeline hraje pojišťovacího agenta, který pomocí cestování časem zachraňuje životy svých klientů. Nemůžeme zapomenout ani na to, že nejsledovanější videoportál se chystá na odvysílání 8 epizod připravovaného komediálního seriálu Do You Want to See a Dead Body?, který je nyní v postprodukční fázi a premiéra by tedy neměla být nějak daleko. Když k tomu všemu ještě přidáme další komediální seriál, Ryan Hansen Solves Crimes on Television, ve kterém si bývalá hvězda populárního seriálu Veronica Mars zahraje herce, který musí svými hereckými dovednostmi vyřešit případy losangeleské policie, máme už z toho pořádný program na celý večer. V komediálním krimi seriálu se objeví i Samira Wiley, na kterou můžete aktuálně narazit v seriálu Příběh služebnice a donedávna vystupovala v Orange is the New Black. A aby toho nebylo málo, pro ty, kteří mají předplacenou službu YouTube Red, budou mít už brzy nachystané i soutěžní seriály od známého Youtubera Colina Furzea, které ponesou názvy Lace Up: The Ultimate Sneaker Challenge a Furze World Wonders.

Jak to tak vypadá, YouTube to se svou prémiovou službou YouTube Red myslí opravdu vážně, a pokud si stále myslíte, že ne, přečtěte si vyjádření od šéfky pro originální obsah pro YouTube Susanne Daniels: „Už od samého počátku jsem měla za cíl vytvořit pro YouTube všechny možné žánry videí. Vedoucí jednotlivých projektů musí mít prostor na to vytvářet své nejzajímavější vize a my v YouTube se nebojíme jim dveře pro takové věci otevřít“. Množství obsahu tak na YouTube Red neustále narůstá a je snad jen otázkou času, kdy se na službě objeví pořady, které budou stejně diskutované jako produkce Netflixu nebo HBO. Proto je velká chyba YouTubu, potažmo Googlu, že službu Red nabízí aktuálně v tak málo zemích. Nezbývá tedy nic jiného, než doufat, že se tato součást YouTube někdy rozšíří i k nám.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Zadek | 08.07.2017 10:52
YouTube Red <=> RedTube. Jeko kdyby v tom byl nějakej rozdíl. Někdo onanuje nad holkama a někdo zas nad klukama.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu